desember 2013

Ny tættis

Fin aften

Har hatt ei fantastisk julefeiring! Nå skal jeg legge meg og sove og gjøre kroppen klar for ei jul med mye festing, jobbing og tulling. God natt!

God jul

Vil bare si at jeg håper at alle får ei fantastisk julefeiring! Jeg skal i hvert fall prøve å kose meg. Er første julaften uten pappa, så har ikke et gram julestemning og har heller ikke noen følelse av at det er noe julaften som skal feires. Hva er det? Hva er det uten pappa? Det er så rart og spesielt. Vi har familie på besøk, så føler igrunn vi bare skal ha et familieselskap.

Vi jenter burde respektere oss selv litt mer

Det er ikke rett at gutter skal behandle jenter som et bytte på byen eller tro at vi er dyr som hvem som helst kan få lov til å jukke på.

Jeg er på vei opp igjen

Lenge siden sist. Mye har skjedd og nå begynner ting å komme på plass igjen.
Har ikke hatt så stor interesse av å dele så mye på bloggen i og med at jeg har hatt et sykt ustabilt og tullete liv det siste halvåret. Jeg har lært så utrolig mye. Jeg har først og fremst lært at følelser, det er noen sterke saker. Jeg har lært at det er viktig å få kontroll på følelsene sine før følelsene rett og slett tar kontrollen over deg. Det gjorde de hos meg og det har mildt sagt vært et helvete. Jeg har fått fiender, noe jeg aldri i mitt liv har hatt. Jeg har fått nye venner som virkelig bryr seg, og jeg har også mistet kontakten med mange andre venner. Det er når tragedier i livet som jeg har opplevd man ser hvem som er de ekte og mest trofaste vennene du har.
På en måte er jeg takknemlig for at jeg har lært så mye dette året, men selvfølgelig så har dette året vært det vanskeligste og det året med mest sorg. Tror nok aldri jeg vil nå bunnen så mye som jeg har gjort iår.
Jeg har forandret meg mye og gjort mye ufornuftig og begått mange feil, men det vil jeg ikke si gjør meg til en dårlig person. Jeg har drukket meg dritings på vin hver helg og trodd at alt skal bli bra, men det hjalp ikke nok. Jeg hater å lage unnskyldninger, men alle som dømmer burde sette seg i mine sko å prøve å oppleve å miste sin eneste pappa og i tillegg å ha gått igjennom et hardt år med sykdom og sorg. Og ikke nok med det, miste den andre mannen i mitt liv som jeg tilbringte 3 hele år med. Så sett føttene dine i mine superfine converse og prøv, jeg er sikker på at de aller fleste ville ha nådd bunnen akkurat slik jeg gjorde.

Men som sagt så er jeg på vei opp igjen. Ting har ordna seg og fine ting er på vei inn i livet mitt igjen. Og jeg tror jeg faktisk kan si jeg snart vil bli lykkelig igjen!

Lykkerus

Jeg er i lykkerus.