Desember 2012

Dommedag?

Takk for fine kommentarer!

Jeg begynte min skoledag kvart på 10 idag, men fant fort ut at jeg ikke trengte å være på skolen før 5 over 12. Digg. Jeg har forresten litt nerver for imorgen. Jeg har liksom planer om å gå på konsert på uptown, men imorgen er jo dommedag! Tenk om vi alle dør! Jeg er teit. For dette har de jo sagt i flere år!! Jeg håper alt bare et en stor tull. Har hørt rykter om at det er tull også. Håper virkelig det.

Så idag skal jeg ha en fri og deilig dag. Skal ikke jobbe idag! Så det er litt deilig. Skal ta dagen helt med ro og glede meg masse til ferie!

Jeg har verdens beste

Gi meg fred. Fred fra dumminger som tror jeg ikke har følelser lengre, eller som tror at de kan si og gjøre akkurat hva de vil når jeg er så sårbar som nå. Jeg har aldri vært så sårbar som jeg er nå. Sier du "Bø!" begynner jeg å gråte. Tåler ingenting lengre. Øynene mine er så blanke og tunge. Jeg er helt gåen. Sliten som bare søren. Jeg trenger ferie fra all skole. Er det noe som skader meg psykisk så er det skole. Det er så mange mennesker på skolen jeg virkelig ikke liker. På nippet med at jeg dropper ut. Men på en annen side vil jeg ikke la noen egoistiske og onde mennesker ødelegge for meg. Jeg skal stå på beina så lenge som jeg må.

Glad jeg har Sakien min ♥ Har hatt en kjempekoselig kveld meg kjæresten min. Han er verdens fineste og beste ♥♥

 

Verden er fylt at onde og ekstremt slemme mennesker

Jeg er mildt sagt forbanna, lei meg og sinnsykt dårlig idag. For en drittdag. Jeg har endelig klart å samle meg ordentlig. Alt kom på en gang idag. Og jeg er rasende på visse personer. Mennesker er virkelig onde og slemme vesner. Hadde jeg vært litt mer forbannet enn jeg var lei meg ville jeg virkelig smurt ned noen. For en forferdelig verden vi lever i. Fylt av stygge og forferdelig ekle mennesker. Fy søren. Har ikke ord. Skulle ønske jeg var sterk nok til å stå imot. Være litt stoneface som jeg har vært i så lang tid. Men idag sprakk jeg virkelig. Har aldri vært så ødelagt. Ikke på lenge. Takk til mennesker som virkelig ikke bryr seg om andre mennesker som har det kjipt.

Om vi ser vekk i fra alt drittet så har jeg faktisk verdens beste kjæreste. Kunne virkelig ikke hatt det bedre. Han lyser opp hver eneste vonde øyeblikk og hver eneste vonde dag. Hadde jeg ikke hatt han hadde jeg nok ikke vært i live. Jeg hadde gått gjennom alt det vonde alene og uten en som virkelig ga meg den kjærligheten jeg trengte. Jeg har selvfølgelig verdens beste familie, men uten Sergej hadde jeg vært sinnsykt deprimert. Han har gjort meg til den jeg er idag. Ei lykkelig og glad jente. 
Idag f.eks skal han kjøpe kinamat til meg og så skal vi ta sol. Perfekt og typisk "Alette og Sergej kosetid". Han vet hva han skal gjøre for å gjøre meg glad. Jeg er så forelsket. Hvem ønsker ikke å oppleve den følelsen en gang?


 

MÅ TIL SLUTT SI JEG GLEDER MEG SÅÅÅÅ TIL FERIE! Kisses, Alette.

Heihåå nå er det jul igjen!

Alt springer ifra meg når jeg virkelig trenger det mest. Akkurat nå, eller kanskje for en time siden kunne jeg trengt den fordømte SK boka. Vi har prøve imorgen og den har bare løpt som bare pokker ifra meg. Jeg hadde den på torsdag og har ikke rørt den siden da. Nå er den bare vekk. Herregud. Er det ikke typisk? Heldigivs er prøven om masse vi har hatt om i timen og ting jeg faktisk har deltatt i timen med, så er ikke akkurat verdens undergang. Men likevel!

Jeg kan faktisk kjenne på meg nå at ferien begynner å nærme seg. Jeg gleder meg faktisk litt til julaften nå. Gledet meg ikke i det hele tatt for kanskje en uke siden. Har bare ikke hatt noen store forventninger iår. Tror det har noe å gjøre med at det blir en helt annerledes julaften enn det var i fjord. I år er pappa syk. Men likevel skal den bli like koselig! Og jeg håper vi klarer å legge alt vekk denne dagen og bare kose oss som verdens beste familie! Det er det beste vi kan gjøre. Og jeg gleder meg av tanken. Jeg er så og si ferdig med alle julegavene. Utenom Sergej, såklart! Haha. Jeg er blakk som en sau så jeg lovet han julegave etter jul. Jeg har jo allerede fått julegave av han da. Tattovering og 2 fine gensere. Har valgt alt selv. Woop! Og jeg er selvfølgelig veldigveldig fornøyd!

Jeg tror jeg må minne dere alle om spørsmålsrunden som er under dette innlegget! Eller så får dere en direkte link HER.

Spørsmålsrunde

Siden jeg har en ny blogg så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde. Er helt sikkert ting folk lurer på. Og det er faktisk ok å være anonym, bare det ikke er helt idiotiske spørsmål.

Spør i vei!
Enda et spørsmål

Hvem er ditt forbilde?

Jeg har sagt det før, men sier det igjen. Mitt forbilde er Angelina Jolie!

Ukens spørsmål

Tror du at jorden går under 21/12-12?

Jeg tror ikke jorden vil gå under på fredag. Det har i hvert fall ikke jeg planlagt. Hehe. Jeg har hørt at det ikke er sant likevel og at de som har kommet med denne påstanden, har sagt nå det ikke kommer til å skje likevel.

Et smil om munnen

Veldig bra dag overstått. Og jeg kan for en ganga skyld legge meg med et smil om munnen. Jeg ligger velfortjent i senga etter en helg med masse jobbing. Har både fått vært med venner og kjæreste og i tillegg tjent masse penger. Det vil jeg si er ei perfekt helg. Gleder meg til å sove. Blir helt fantastisk å bli ferdig med denne uka og deretter få en velfortjent juleferie.

God natt fine mennesker.

Kvelden igår og helga

Denne helga har gått til jobbing på både Gudan og Uptown. Så jeg var helt skutt igår. Så jeg sov til 4 idag. Var daaailig. Nå må jeg rydde rommet litt før jeg gjør meg klar til å ta litt sol og kjøre til kjæresten min. Har ikke blitt så mye tid til han i helga. Har forresten farget meg mørk. Mørkebrunt. Vet ikke om jeg er fornøyd enda. Men tror det ble ganske greit. Skal aldri bli platina igjen. Men tror nok at når det nærmer seg sommeren at jeg vil bli litt lysere. Noe lysebrunt. 

Men nå må jeg nesten få rompa i gir. Blogges!

Dagens stygge tryne

Image and video hosting by TinyPic

Fantastisk hvor fin jeg er. Er helt uten ord. 

Må bare si før jeg stikker at alle dere som kontakter meg på facebook og forteller at dere ikke er de som er "nyskjerrige", men er de som bryr seg. Dere er best! ♥

Gi meg treningsmotivasjon

Hei! Jeg har en gledelig nyhet! Jeg forsov meg ikke idag!!!! Men jeg måtte ta bilen for ellers hadde jeg kommet for sent til fagdagen. Wuupsi. Er forresten helt ekstremt trøtt. Tok meg nettopp en blund på skolen. Våknet at de sykeste rykningene. Flaut? Ehjaaaa.

Jeg har nå hatt en ukes pause fra trening. Litt deppa uke kan man vel si. Jeg har gått litt i streik mot min egen kropp. Skreiv tidligere på den andre bloggen min at jeg ikke tåler østrogeninntaket fra prevensjonet jeg går på, derfor er det noe drit å slanke seg. Går så og si ikke ann. Så jeg skal slutte på prevensjonet. Når jeg har fått ordna det og får vekk alt det ekstra østrogenet fra kroppen så er det full rulle igjen. Jeg gleder meg helt villt til det. Endelig kan jeg få den tynne og slanke kroppen jeg ønsker og i tillegg føle meg bra både psykisk og fysisk. Hormonene ødelegger meg. Jeg blir en helt annen person. Skulle ønske jeg tålte det og at det ikke gikk så hardt utover kroppen min.. Ligger forresten i familien. Mamma hadde det helt likt.

Så treningsmotivasjon trenger jeg. For å kunne begynne igjen når jeg er klar for det. Egentlig vil jeg begynne sakte igjen før jeg slutter på plasteret. Må bare få en legetime raskt som bare fuck. Jeg skal tømmes for ekstra østrogen. Haha. Tuller. Men jeg skal ha det vekk!

Nå lukter det sinnsykt godt på skolen. Ble sulten. Får kanskje gå å sjekke ut hva som lukter så forferdelig godt. Blogges!

1439421-10-1331755931569_large

Sengetid

Jeg gleder meg vikelig til hodet mitt treffer puta. Skal forte meg å pusse tennene og bare hoppe til sengs med en rykende gang. Men imorgen skal eg ikke forsove meg. Jeg kan ikke. Må slutte med det tullet. Imorgen er en ny sjanse. Jeg skal slutte å sove lengre enn jeg har liv til. Promise promise promise.
God natt, over og ut!

Julegave ønsker

Iår har jeg så og si ingen ønsker. Det er bare kleine ting og eller ting som er vanskelig å få i oppfyllelse..

1. At pappa blir helt frisk.

2. Gardiner.

3. En fin nyttårskjole!

4. Tannbleking.

5. Nye hæler.

6. Kreftutryddelse!
Dilemma!

Image and video hosting by TinyPic

Jeg har et dilemma. Ha den hårfargen jeg har nå (lysbrun) og vente til fargen glir ut at håret så jeg kan bruke det lyseste extensionet mitt(kanskje stripe håret også). ELLER, farge håret mitt enda litt mørkere og bruke det mørkeste extensionet jeg har + farge noen få av de andre jeg har mørkere. (Har like mye extensions som til to hoder). Syns mørkbrun er en utrolig fin farge. Fargen jeg har nå skinner faktisk litt grønt også! Lite pent. Får høre med mamma.(Haha).

Hva mener dere?

God morgen!

God morgen folkens. Jeg har blitt en ekspert på å forsove meg for tiden. Det er sheempestress om morningen. Tror rett og slett kroppen og hodet mitt har streika. Klar for ferie kanskje? Ehjaaa. Jeg gleder meg masse til ferie og feirning av jul og nyttår med både venner og familie. 

Jeg gleder meg forresten litt til å bli ferdig på skolen så jeg kan løpe å ta sol før jeg skal på jobb. Ser fram til en rolig kveld. Kanskje jeg skal legge meg litt tidlig også?
Dagen min

Jeg har faktisk hatt en fin dag!
Meg og Sergej hadde 25 mnd idag. Altså 2 år og 1 mnd. Ikke så veldig spesielt, men er gøy å se hvor fort tiden har gått!

Jeg har ikke hatt tid til å ta så veldig fine bilder idag da, desverre. Men jeg må bare komme inn i den "må ta bilder" vanen. Bilder blir det faktisk veldig lite av. Vi var flinkere når vi var yngre, men nå blir vi bare dårligere og dårligere. Minner er fint å kunne se tilbake på. Ikke bare noe som er inni hodet.

God natt!

SER DU DÅRLIG?

Image and video hosting by TinyPic

Tenkte meg det jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

LEGG MEG TIL SOM VENN

Alle dere bloggere som var venn med meg på blogg før - legg meg til som venn på denne bloggen også! Da blir jeg kjempeglad! Håper alle som leste bloggen min før vil fortsette med det. 

 

HEI

Hei!

Nå har jeg vært å kjøpt meg ny kameralader. Så jeg har allerede rukket å slenge inn mitt første bilde. På denne bloggen skal jeg ta flere bilder enn jeg gjorde før og skal bruke speilrefleks så ofte jeg kan. Se så mye finere bildene blir da! Og i tillegg kan jeg utrolig mye med redigering. Så det er jo enda gøyere når det er fine bilder å redigere. 

Jeg sitter for øyeblikket på skolen. Tenkte å gjøre litt skolearbeid til rett før 4, for da stikker jeg på jobb. Flink jeg er. Så flink har jeg ikke vært hele dette halvåret. Sick man.

Blogges såklart senere. Elsker å ha ny blogg!

Starter på nytt, blanke ark, blank blogg

Hei. Dere kjenner meg nok igjen om dere leste www.alettefladstad.blogg.no. Jeg har som dere ser startet en helt ny blogg. Denne bloggen skal handle om mine interesser, min hverdag og bittelitt om livet generelt. Jeg har sagt på forrige blogg at på denne bloggen skal jeg ikke gå altfor mye inn på familien min. Jeg skal prøve å holde de unna bloggen, selv om jeg såklart kommer til å nevne de i ny og ne. Men ikke noe privat lengre. Mange lurer, og er nyskjerrige. Og jeg syns det er vanskelig å se hvem som bryr seg og hvem som bare lider ab nyskjerrighet. Derfor!

Håper dere vil fortsette å lese bloggen min. Skal prøve på bedre bilder på denne bloggen. Skal få meg kameralader og og da blir det ikke mye iphone bilder lengre.

Blogges da!