november 2013

You had me at "hello"

Herlig helg

Har hatt ei fin helg med fine folk. Er så takknemlig for de fine og gode tingene som kommer inn i livet mitt akkurat nå, er helt herlig. Er i ekstase. Har gode venner og i tillegg andre ting som gjør meg glad! Hihi.
Er forresten 4 dager til tattootimen min nå, gleder meg villt. Skal bli så digg å få noe nytt blekk på kroppen. God natt!

Kul kveld

Hadde en veldig kul kveld igår. Idag skal jeg chille MAX! Blogges!

Trøtt jente, klar for vin

Sitter på jobb. Gleder meg til å bli ferdig så jeg bare kan løpe hjem i dusjen og gjøre meg klar for ikveld. Vi skal en venninnegjeng i en stor bursdagsfest, så gleder meg villt til å drikke vin!
Er forresten sykt trøtt, ble litt sent igår. Sovna sikkert ikke før 2, kanskje halv 3. Har veldig problemer med å sove fortiden. Er alltid villt trøtt, men får aldri sove..
Kommer nok noen bilder før vi går ut idag. Skal i hvert fall prøve på det!

Super dag

Har hatt en veldig bra dag, fysøren. Legger meg med god samvittighet. Imorgen har jeg også fri fra jobb, og så får jeg besøk av fineste Frida. Gleder meg mye! Skal bli så fantastisk godt med helg! Vil drikke viiiin. Tror venninnene mine er litt lei av maset nå. Har snakket om vin hele uka! Ikkje lenge igjen til det er lov å sprette korken!! God natt!

Nytt hår - resultat

Ble bare noen striper i etterveksten og ellers litt i det som var litt for mørkt ute i håret. Ville ikke ta helt av med stripinga i og med at jeg ikke skal bli platina igjen. Skal kun være naturlig blond. Er veldig fornøyd!

Nytt hår

Var supergodt å få kommet seg til frisøren idag! Lise Lotte er verdens beste frisør. Anbefaler henne!
Resultatet kan dere få senere. Skal en tur til lyngdal å handle noen julegaver. Så det blir kewwsss. Blogges!

Spørsmål

Siden jeg ikke har blogget på en stund kan jeg ha en liten spørrerunde. Svarer når jeg føler det er nok spm.

131113

Lenge siden jeg har skrevet noe særlig her. Jobber ekstremt mye for tiden. Og når jeg ikke jobber er jeg bare trøtt eller så er jeg ute og med venner. Så har ikke hatt noe særlig tid til bloggen.
Men har det utrolig bra for tiden! Jeg kjenner meg heldig og glad hele tiden. Og det er mange nye dører som har åpnet seg. Takket være tiden så har jeg kommet meg videre og har det bare bra.
Akkurat nå i dette øyeblikk så ser jeg på tv. Kakekrigen! Det er utrolig fasinerende å se på. Blir så sugen på kake.. Og sånn forresten så er jeg veldig sugen på vin også. Gleder meg til helg, å fytti! Blogges!

Gratulerer

Gratulerer med farsdagen, fineste pappa. Skulle ønske du var her så vi kunne feiret den sammen. Savnet er stort. Elsker deg!

071113

Har det supert for tiden! God natt!

Den ekte deg

Det er så vanskelig å tenke på deg pappa, for det er så altfor lenge siden jeg har sett deg, den virkelige deg. Ikke den kroppen og den deg som ble ødelagt av den for jævlige sykdommen. Det er som at jeg nesten ikke husker hvordan du var lengre. Det knuser meg.

Nude

Fin helg med herlige jenter. Masse drama og tull igår. Men det gikk fint.
Er superfin i formen og er egentlig superklar for å ha en skikkelig "slappe av" søndag. Så masse jobbing neste uke tror jeg. Hurraaaa..
Blogges