oktober 2013

Smil

Drama fra alle kanter, man blir vel aldri kvitt det. Men likevel smiler jeg og er superglad!

Every time that you get undressed, I hear symphonies in my head

Jentetur

Har hatt en superkoselig dag med mamma i kr.sand. Var ikke på storshopping - I aint got money for that!
Men var likevel kos. Hun spanderte mc donalds mat på oss begge og det var digg. Nå skal jeg chille litt og se på tv før jeg forhåpentligvis skal ut en tur. Jobbehelg på meg i helga, men skal likevel ut etter det, er jo Halloween ffs! Haha. Skal heldigvis ikke gå noe særlig sexy. Er ikke så fan av det, vil heller være ekkel, skummel eller sykt morsom. Så tror det blir sånn ekkel/skummel iår også. Wooop. Blogges!

Let's make a night, you won't remember, I'll be the one, you won't forget

Chill dag

Var deilig med en dag med lite jobbing. 2 timers jobbing på Gudan og vært litt modell for noen klær med to andre kjekkaser som skal i en katalog. Været har forresten vært helt grusomt. Så har så og si ikke vært utenfor døra utenom jobb.
Gleder meg masse til å sove. Og imorgen skal meg og mamma på en liten jentetur til kr.sand. Kose koooos. Snart helg! Hehehhee. Blogges.

Jobbekvinne

Blir godt å ha bittelitt fri fra jobb så jeg kan få trent litt.. Suger å kun nesten bare ha tid til å sove, spise og jobbe. Vil ha ei skikkelig kettlebells økt.
Vil også ha helg, noe jeg føler jeg alltid maser om her på bloggen. Haha. Vil kle meg ut og drikke vin. Det er livet det!
Men nå må jeg sove, så imorgen ett par timer på jobb på Gudan, så fri resten av dagen! Jessjessjess. Blogges!

Begynner å smile litt igjen

Kul helg.
Jeg er superklar for å jobbe hver dag denne uka utenom torsdag. Så håper vi helga er her kjapt. Kjenner at ting begynner å roe seg kraftig ned. Det er deilig. Er så godt å ha slemme personer ute av livet sitt og samtidig se at de lengter litt etter deg. Hehehehe.
Jeg har blitt frelst av vin og tror jeg kan leve på det for alltid. Vin er helten min.

Er veldig klar for å sove nå. Har tatt to dyner oppå hverandre, noe som jeg syns var superdigg i natt nå som det er så kaldt. Har forresten kommet litt over det at det er kjedelig å sove alene. Stor dobbelseng for seg selv er faktisk ganske ok +.
God natt folkens!

På sporet igjen

Veldig fin dag med trening og sunn mat. Skikkelig på sporet igjen. Elsker det. Gleder meg mye til edruhelg med trening og soving. Det skal bli godt!
Blogges!

Ny vri på livet

Avslutter denne dagen med et skjevt smil om munnen. Jeg gleder meg til å stå opp tidlig for å trene for så å gå hjem og slappe av, før jeg skal på trening igjen på kvelden.
Ting er tungt for tiden og jobbinga gjør det kanskje lettere med tiden, det vet jeg ikke. Men jeg vet at jeg har sykt mange fine ting i livet og sykt mange nye ting å oppleve. Jeg skal slutte å drikke vekk sorgene og heller trene de bort som jeg gjorde den tiden pappa var syk og den tiden etter han døde. Det var verdens beste terapi! Jeg ser fram til å leve det livet igjen for fullt. Gleder meg allerede til edruhelg. God natt!

Unhappy

I'll do anything for you

Jeg ser utrolig mye fram til å ikke drikke neste helg. Noen må skjerpe seg. Meg. Og bare meg. Men har gått hjem tidlig to helger etter hverandre nå. Alt for å bare bevise EN ting. At jeg kan være flink og fornuftig om jeg vil. Det er også av andre grunner jeg har gjort det.

Det suger å drukne sorgene i vin og annen alkohol. Alt blir så sinnsykt gøy i begynnelsen og så blir sorgen så utrolig forsterka og tårene så utrolig mer hysteriske. Jeg skal virkelig gå inn i meg selv og finne ut hva som er det beste for meg. Og jeg tror jeg vet.

Etterlengtet jentekos

For en deilig dag! Jobbet fra 8 til 4 på coop så var det skikkelig venninnekos resten av kvelden. Vi tok oss en jentetur til lyngdal og satte oss på Jonas og spiste noe mat. Etterlengtet!
Imorgen skal jeg jobbe hele 9 timer før jeg spretter vinkorken. Æ liår det! God helg folkens!
Blogges.

Helga nærmer seg..

God morgen!
Våkna for en halvtime siden. Og tror faktisk jeg fikk sove ganske greit i natt!! Hurra! Selv om jeg ikke sov tungt.
Helga nærmer seg og jeg har enda fyllenerver fra forrige helg. Derfor jeg sover så lite. Haha, er det mulig? Har vært veldig usikker på om jeg skal ut eller ikke denne helga. Vet jo så og si hvorfor jeg har fyllenerver fra sist helg, så må rett og slett ha en barnevakt denne helga, i hvert fall i begynnelsen. Haha! Så og si alle venninnene mine skal ut, så da må vel jeg og dra meg med. Har allerede valgt ut barnevakt. Wooowoop.
Men må stelle meg litt og gjøre meg klar for jobb, blogges!

091013

God natt. Jeg skal gi denne natta en sjanse! Har sovet null siden helga. Hipp hurra! Må være opplagt til 6 timers jobbing imorgen. Blogges.

I hope he buys you flowers, I hope he holds your hand.

Same bed, but it feels just a little bit bigger now..

Our song on the radio, but it don't sound the same..

Reis deg opp igjen, jente

Det er både vondt og leit at mennesker skal forandre seg. Jeg hater den personen jeg har blitt. Jeg har forandret meg utrolig mye på 3 år. Jeg fikk meg kjæreste, forandra meg mye. Jeg fikk en syk pappa, forandra meg ekstremt. Jeg mista pappaen min, forandra meg enda mer. Og nå for ikke så lenge siden ble det slutt med meg og kjæresten, noe som forandret meg til det verre. Jeg har vært så utrolig nede hele dette året. Det har vært utrolig tøft. Og jeg forstår faktisk ikke hvorfor noen skal gjøre livet surere for meg enn det allerede er med å fortelle meg hvordan jeg er og hva jeg gjør feil. Jeg vet det. Jeg gjør dumme valg. Men jeg vil gjerne se disse personene gå igjennom akkurat det samme som det jeg har gjort. Jeg skylder ikke på noe egentlig. Men jeg står i hvert fall for det, at jeg ikke liker den personen jeg har blitt. Jeg jobber virkelig med meg selv for tiden. Men det skulle ikke være så lett som det så ut til. Vil så veldig gjerne unnskylde meg for så mange. Og har igrunn lagt meg flat for alt. Men syns egentlig jeg snart må reise meg opp igjen, for føler ofte jeg blir sparket i mens jeg ligger der nede..

Er du med på leken så må du tåle steken

Jeg fortjener ikke å bli behandla som dritt fordi jeg er jente.
Gutter burde begynne å skjønne at om de er med på leken må de tåle steken, akkurat som jenta. Over og ut.

Pappa, jeg savner deg så

Jeg savner pappaen min. Det er så vanskelig å ikke ha en farsfigur videre i oppveksten min. Det er så vanskelig når all lukt av han er borte. Det er så vondt å finne bilder av han på dataen fra hans siste julaften. Det er så sinnsykt tungt å vite at jeg aldri får se, kjenne, lukte eller høre deg igjen. Jeg savner så inderlig at du kjefter på meg for alt det dumme jeg gjorde, og jeg savner så utrolig mye å krangle til vi nesten reiv ørene av hverandre.
Du er så utrolig savnet. Det er så uvirkelig. Det er som at jeg aldri vil bli meg selv igjen. Jeg sørger så utrolig mye. Jeg er bare så utrolig glad for at jeg fikk den lange klemmen av deg rett før du døde. Klemmen du ikke ville slippe tak fra. Du visste det. Du visste det ville bli den siste. Og det knuser meg i tusen biter.

Stresset

Det verste er vel at jeg vet ikke om noen av dere er verdt stresset mitt. Haha, vi jenter altså.
God natt. Skal slukne mine stressende sorger i vin imorgen.

Helga er her snart

Jeg gleder meg så mye til å få se mine to fine venninner som kommer hjem i helga! Ei som går på høyskole og ei som har vært på ferie. Hallelujah, helga er her snart. Gleder meg så til å åpne vinflaske og kose meg med verdens fineste jenter! God natt!

Nye jobber i boks!

God kveld!
Har hatt det så travelt i det siste. Ordna meg 2 nye jobber så ting er ganske hektisk med å ordne ting og tang, så har ikke hatt tid til å si hallo! Men nå skal jeg sove straks. Er ganske sliten ettersom jeg har vært på jobb på SFO på barneskolen idag og rett ned på Gudan etter det. Og imorgen skal jeg opp tidlig på min første dag på Coop Prix i Farsund. Tror det blir knallbra! Så må rett og slett hive meg i seng. God natt, og blogges!