september 2013

Helg hver dag

God morgen.
Har sovet hos Ceca inatt. Mannen var reist på jobb, og siden jeg heller ikke hadde noen mann å sove med(forever alone) så sov like så godt vi sammen. Var kos, selv om hun vekket meg flere ganger om natta og snakket så ekstremt mye i søvne..

Idag er en slapp mandag. Ser som regel alltid bare frem til helga. Og det gjør jeg nå også! Vil ha helg hver dag. Selv om jeg på en måte har det. Men sånn typisk som sommeren var!

I see that sexy look in your eyes

Godt å være ferdig på jobb, aahhh. Nå kaller senga. Jeg smiler uten stans for tiden. Det er så koselig! Hehehehe. God natt folkens!

 

 

280913

Fin kveld ute igår. Jeg skulle bare ønske at visse personer ikke eksisterte i verden eller i mitt hode lengre. Har ikke så mye mer å si om igår.

Idag skal jeg ut edru fordi jeg skal jobbe på uptown ikveld. Tror det blir feeeet med Vestlandsfanden på besøk på uptown. Stikk innom!
Nå skal jeg komme meg opp fra sofaen noe som er et ork hver dagen derpå. Skal stikke ned å lage noe mat, sulten jo. Blogges!
Fin på vin

Hei folkens.

Endelig er helga her, og for veldig mange andre er det også høstferie! Det kan jeg tenke meg er deilig. Husker selv når jeg gikk på skole av ferie var det beste på hele jord. Jeg er blitt så gammel jeg vet dere. (HAHA)
Idag skal jeg bli fin på vin. Og de fleste som kjenner meg vet hva som skjer når jeg drikker vin - Superawesomecrazymotherfucker Lette. Og det kan både være positivt og negativt. Men skal i hvert fall kose meg med noen fine venninner så håper jeg alle får ei super helg! Blogges!


Elsker dette bildet og elsker tattoveringa mi. Den er så nydelig! /Bildet tatt av Therese Larsen.

 

Senga skriker

I forrige innlegg fikk dere se den sykt fine iphonen min. Er superfornøyd. Sjikkelig fin assååååå <3<3<3

Nå skal jeg egentlig snart gjøre meg klar for senga. Må være uthvilt til ei kul helg, i tillegg ble jeg vekket kl 11(!!!!!) idag, så det var ikke godt. Så tror senga skriker veldig etter meg idag. God natt og blogges imorgen!

LIKER BARE TING NÅR DE ER ROSA

Fine tider

Hei og god ettermiddag.

Har hatt en helt ok og fin mor og datterdag i Lyngdal. Var mitt påfunn at det var tid for en dag hvor bare meg og mamma var sammen. Det var godt. Fikk også handla inn litt ny sminke og noe vin til helga. I tillegg til at jeg har hatt en fin dag så ble den enda bedre da jeg kom hjem til en pakke i posten. NY SKJERM TIL IPHONEN!! Så nå blir den fin som ny igjen + rosa. Så den er på "rep" hos en dude nå, så gleder meg til å få den tilbake. Tror ting begynner å bli bedre nå. Har så og si helt sikkert fått meg enda en ny jobb også. Har egentlig bare ting å se fram til nå! Ting ordner seg faktisk. 
Blogges! 

And baby, it's amazing I'm in this maze with you

Vanskelige valg

Har så lyst å bare legge meg ned å syntes synd på meg selv. Føler alt er en kamp for tiden og samtidig skal jeg bli dømt for å ta dumme valg. Det er faktisk ikke så lett som det ser ut som. Men så er jeg ikke helt mongo i hodet som ikke ser hva jeg gjør galt heller. Men av en eller annen grunn et det så sinnsykt vanskelig å rydde opp i det. I hvertfall nåt du alltid får høre det kun er din egen feil. Jeg skal ta på meg skylda for det jeg har gjort galt og de valgene jeg har tatt, men ikke noe mer enn det.

I put uou high up in the sky, and now you're not coming down

Jeg er ei and

God morgen! Var tidlig oppe i dag også. Har forstått hvorfor også, katta er jo for å våkne meg på samme tid hver dag nå. Og da får jeg av en eller annen grunn angst for at det er noe jeg må gjøre og spretter fort opp. Eller, idag spratt jeg ikke særlig fort opp. Fra LEGGENE og opp til ROMPA er jeg superlemster. Den joggeturen igår tok virkelig kaka. Herregud, jeg går som ei and, og det er superpinlig. Blir godt med noe alkohol så smertene kan slippe litt. Men det får bli imorgen. Idag skal jeg være edru med ei venninne. Har ikke godt av så mye festing. Har vært litt mye i det siste.

Men imorgen skal jeg i bursdag. Noe jeg tror blir kjempekoselig. Jentefester er alltid det gøyeste uten tvil. Er så mye lettere å slippe seg litt løs da.
Men have to go! Skal stelle meg og kle meg. Går enda rundt uten bukse.. Haha. Blogges.


Slenger inn et bilde av den fineste dama i hele verden.

 

I never meant to start a war, I just wanted you to let me in. I guess I should've let you win

Fin start på dagen

God formiddag!
Våknet faktisk tidlig idag. Så jeg var tidlig med å melde Anne om at vi skulle på joggetur. Det var både deilig og helt jævlig. Jeg jogger aldri ute. Jeg blir så sinnsykt dårlig av det. Vondt i hodet, svimmel, kvalm og får veldig vondt i halsen. Derfor jogger jeg kun på mølla. Der blir jeg aldri dårlig. Ble likevel en times joggetur.
Så akkurat nå ligger jeg som et slakt på sofaen. Kvalm og jævlig. Hoster gjør jeg og! Jeg som ikke er syk nå en gang.. Men var virkelig verdt det. Skal bli sexy ass hell nå ass!
Nå skal jeg sluke i meg en proteinshake som smaker digg og hoppe i dusjen.
Blogges!

Overanalysering

Jeg hater hvordan vi jenter overanalyserer absolutt alt. Jeg er så sinnsykt lei av det. "Hva om han syns det er teit?" "Hva om han syns det?" "Tenker han sånn?"
Jeg er så megalei av det. Er også utrolig pisst over at vi jenter som er så dramatiske ikke bare kan få superkraften å lese tanker. Tror kjærlighetslivet og alt som er ville vært så utrolig mye lettere. Samtidig så syns jeg de fleste gutter er sinnsykt vriene med å vise følelser. Damn å vanskelig det skal være å få noe ut av dem. Og fy søren å suverene de alle skal være. Selvtilliten i taket. Skal såklart ikke legge alle under samme kam, men veldig mange er det.
Jeg trenger en som kan ta meg for den jeg er og virkelig se framover og gi slipp på fortid. Alle kan gjøre feil, og alle har rett til en ny sjanse.

God morgen

Nettopp våknet. Litt tidlig til meg å være, men det får bare være. Orker ikke prøve å sove lengre nå.
Hadde villt med mareritt i natt. Var på nippet at jeg løp inn til mamma kl 5 idag tidlig. Men problemet var at jeg ikke turte ta beinet utenfor senga en gang. Så jeg måtte rett og slett bare prøve å sove videre. Det gikk jo greit! Haha.

Idag er det mandag og ei ny uke. Er klar for nye utfordringer og nye muligheter. Ser fram til denne uka faktisk. Jeg tror ting som har vært litt tøft i det siste vil bli bra nå, til slutt. Det ordner seg for snille jenter. For jeg er faktisk av den typen, ikke den andre.
Blogges senere!

Englenes hemmelighet

Jeg har noe fint og noe bra i vente, jeg vet det bare ikke enda. Det er bare englene mine som vet. God natt.

Raseri før drømmeland

Noen ganger tenker jeg som så; hva hadde skjedd om 2013 var sletta? Hadde ting vært bedre da? Jeg tror livet mitt hadde vært veldig mye bedre. Jeg tror jeg hadde vært lykkelig tvers igjennom, og i hvertfall om store deler av 2012 også hadde vært sletta, kanskje at pappa for eksempel aldri hdde fått kreft. Hvordan hadde ting vært om han enda var her? Hadde jeg vært en bedre person? Hadde jeg vært lykkelig da? Hadde jeg følt like mye bekymringer som jeg gjør den dag idag? Hadde jeg kanskje gått på skole akkurat nå? Det er så sykt tungt, og samtidig ekkelt og forvirrende og tenke sånn. Jeg er så mindfucka for tiden at jeg tror jeg snart bare vil ligge i senga mi for alltid og bare se dagene gå. Jeg er deprimert over at livet er så urettfersig og at det finnes så mange slemme mennesker.
I tillegg er jeg lei av hvordan jenter blir behandlet i småbyer og hvor fantastiske alle boysa er. Jeg tror nesten jeg må stoppe her før jeg kaster meg over tastaturet i raseri. Jeg er så ekstremt lei! Nå skal jeg sove! God natt!!!!!!!

Bra dag!

God dag! Eller god kveld heller?
Jeg har nettopp stelt meg for senga. Har hatt en superfin dag med masse jenter på besøk. En aldri så liten jentekveld! Kjempe koselig. Og de måtte vitne til min dumme idé om å stripe håret. Noe som ble altfor lyst.. Håper det går seg litt til. Vil ikke bli helt blond igjen.
Er også superklar for helg! Det skal bli dritbra, hele meg dirrer!
Så nå tror jeg det er tid for å legge seg og stå opp tidlig imorgen for noe ærender. God natt!

Pappatatovering

Den er bare helt nydelig!
Bilde tatt av Therese Larsen.

Rett rundt hjørnet

Helga er rett rundt hjørnet. Føler på meg at dette blir ei fin helg. Alkohol og venner, og kanskje noe enda bedre i tillegg? Hehehehe. God natt!

Fuck mondays

Idag regner det og været er surt. Det gjør meg og litt sur.

Det skal ikke være lett å leve med masse problemer rundt seg på en skikkelig septemberdag. Det er faktisk dritkjipt. Skulle ønske alt bare ordnet seg. Og hvorfor i helvete er det alltid jenter som skal gå rundt med skyldfølelse og være lei seg hele tiden? Neida, gutter er feilfrie og har ingenting å bekymre seg for. Right?
Men innerst inne vet vi at det ordner seg til slutt, men det tar tid, og den tiden tar sinnsykt lang tid.

.

I'm talking in circles
I'm lying, they know it
Why won't this just all go away

Superkraft

Verdena beste superkraft måtte ha vært å kunne lese noens tanker. Tror ting hadde vært så sinnsykt mye lettere da.

Leggetid

Helt ok kveld på jobb på uptown. Ekstremt varmt og fuktig, så føler alltid sminka vare renner av. Ewww...
Nå må jeg sove, opp 9 imorgen tidlig for å gå på min andre jobb! Natta, og blogges!

Pakke i posten

Denne skal gjøre meg sexy

Helg

Alle bare: Heeeelg! Jeg bare: Jeg har helg hver daaaag! Ehehehhehehe

Jeg skal ha edruhelg, sa derfor ja til å jobbe. Så det gleder jeg meg til! Har også kommet litt inn i treninga igjen og det er og digg. Ser virkelig på meg at jeg har lagt på meg og det er ekkelt. Fysj! Så nå skal jeg ned igjen!
Gleder meg villt til å trene idag forresten, så det virker som at jeg kan klare å fortsette.
Nå ser jeg på top model USA, så have to go. Blogges!

Steroider

Ble litt smånervøs av svarene på spm i forrige innlegg. Jeg går ikke på steroider. Det ser ikke slik ut eller noe(haha) men det finnes så sykt mange brødhuer der ute, så tar ikke sjangsen. Det er bare en intern spøk mellom meg og en bro'.

Jeg har forresten rydda rommet idag(ikke ferdig). Senere skal jeg faktisk trene med mamma. Spreka skal endelig komme seg på trening igjen. Og det liker jeg. Hun har fått seg jobb og alt nå. Hun er så god!
Men må nesten få rydda ferdig rommet.. Blogges.

Svar på spm

"Vasker du klean dine sjøl, eller bidrar du med noet annet til fellesskapet ;)"
Ja selvfølgelig, mamma!

Er du forelska i Skog?
Haha, nei desverre.

Hvorfor slutta du å trene i sommer?
Slutta ikke helt, men mye myye mindre enn jeg pleide. Var mye pga jeg ville gjøre så mye annet, drakk for eksempel altfor mye..

Hva skal du etter militæret/forsvaret?
Det vet jeg ikke enda, må se det når jeg er der.

Hva trener du?
Trener for det meste kettlebells og annen styrketrening.

Kan du legge ut trenings programmet ditt?
Har ikke noe program jeg følger akkurat nå.

Hvordan fikk du så flat mage?
Den er hvertfall borte nå.. Men jeg fikk ned fettprosenten bare.

er det slutt mellom deg og sergeij????
Ja, det er det.

Hva syns du om tape- extensionet? Og var det dyrt å sette det på?
Limen som var på fra før av var ubrukelig, så har heldigvis ny tape, så skal ta håret på igjen denne uka tror jeg. Var ei venninne som tok det på meg, så nei! Hehe.

Hva syns du om Omnadren 250?
Ekstremt bra!! Fikk syk pump, syk energi og helt vill matlyst. Det er jo det samme som sustanon, men likte best omnadren.

Er anadrol bra midt i kuren lette?
Noe jævla dritt! Humørsvingninger, men la på meg 10-15 kg da med vann. Men sov sykt lite..

Savn

Savner oss da ting var så bra..

Å bli voksen

Føles av og til som om selv om tiden går så står jeg likevel stille på en plass. Jeg vil bli eldre, jeg vil bli voksen. Jeg er langt ifra voksen. Jeg er et forvokst barn. Jeg skulle ønske noen eller noe kunne gitt meg er spark i rompa som sa; "voks opp!! Og kom deg videre!!"
Men innerst inne vet jeg at jeg kommer meg videre, etterhvert! Jeg skal videre i militæret, jeg skal oppleve nye ting og jeg skal være litt på egen hånd. Det er jo ganske voksent? Jeg grugleder meg. Enten er det noe for meg eller så er det rett og slett ikke det.

Mandagsfylla

Hei og god morgen!
Idag er en fin dag, sola skinner faktisk litt! Og det gjør godt i sjela!
Igår hadde meg og ei venninne ei lita mandagsfyll. Å "pilse" litt på en mandag var faktiak ikke feil. Veldig koselig! Vi som mange andre går ikke på skole så da er det jo ofte lite å finne på, så derfor gjorde vi det vi er best på! Haha.
Så midt på natta måtte vi spasere en lang vei hjemover siden ingen kjørte på en mandag(!!!!) hahaha. Det var faktisk kjempeekkelt, skal aldri gjøre det igjen, hvert fall ikke etter å ha sett en syk film i tillegg.
Men tror jeg må få fingen ut med å rydde rommet! Blogges!

Yolo

Jeg har lært at yolo kan være et helt idiotisk ord, men samtidig så er det et fantastisk bra ord. Men noen ganger kan det bli litt for mye. Man kan leve etter yolo til en viss grad, så blir det katastrofe. Og det har jeg opplevd på en måte, selv om jeg aldri har brukt yolo noengang eller vært noe spesielt yolomenneske. Men det kan bli feil. Det er viktig å ikke legge de du er glad i til sides for din egen fordel og det er super viktig å være ærlig. Jeg har løyet for både meg selv og for andre, og det gjorde jeg aldri før. Har alltid fortalt sannheten. Men plutselig så ble det å lyve så mer naturlig og så utrolig mye lettere. Og jeg kjenner nå at det skjærer i samvittigheten. Og det er så utrolig mange jeg har lyst til å sette meg ned å snakke med å få orden på ting med, og rett og slett unnskylde meg. Er personer som kom inn i livet mitt som raskt betydde utrolig mye for meg, som nå bare har glidd vekk på grunn av noe tull som skjer på fylla. Jeg hater den personen jeg har vært mot noen.
Jeg har også lært at man burde høre på venninnene sine. Men til en viss grad. Ingen får bestemme og kontrollere. Å ta imot råd er en god plan. Og det skal jeg begynne å gjøre.
Sånn ellers så har jeg det egentlig veldig bra. Treninga skal begynne igjen, og nå skal jeg bare ned i vekt med masse cardio og litt styrke. Har funnet ut at jeg ble litt for mandig i slutten. Teit å si, men jeg var ikke den eneste som syntes det.
Men have to go, blogges!

Fantastisk helg

Har faktisk hatt ei veldig fin helg med fine mennesker. Har hatt fri hele helga så var utrolig digg. Denne uka som kommer nå skal gå til jobbing og trening! Og det gleder jeg meg mye til. God natt!