august 2013

Mindfucked

Jeg tenker hele tiden; "Nå skal jeg blogge!" Men så tenker jeg at ting er veldig rart og ustabilt for tiden, føler ikke for å fortelle verden alt det rare og teite jeg føler. Jeg har noen som bryr seg utrolig mye om meg og jeg har noen som kun vil meg vondt virker det som. Jeg er ikke den type jente som har "fiender". Jeg har egentlig alltid blitt likt av de fleste, men nå for tiden føler jeg meg litt mindfucka. Kan ikke forklares, men lover i hvert fall at til helga når jeg er hjemme så skal alt bli mye bedre! Men ellers utenom alt det så har jeg det supert!
Blogges!

Min unnskyldning

Grunnen til at blogginga er elendig er på grunn av jeg ikke er hjemme. Det er min unnakyldning! Skal blogge bedre da! Blogges!

Nye tider

Ting har vært veldig hektisk og tullete. Nye tider er i ferd med å komme. "Sommertullet" er over og jeg ser nå at jeg fortjener ikke noe annet enn en søppelsekk slengt i trynet. Men heldig som jeg er så ordner deg seg virkelig. Selv om jeg ikke fortjener det. Alkohol og kjærlighetssorg i en dose og i tillegg en trang for å få vekk kjærlighetssorgen, som da til slutt blir et resultat på dårlige valg. Men man lærer av feil, og det har jeg gjort.

Blogges.

Sovejente

Hei og god natt!
Idag har jeg sovet ikke så lenge som jeg pleier, 12 kanskje? Haha. Bruker å sove til halv 2. Og det er superdigg! Nå som jeg ikke går på skole og ikke alltid jobber så tidlig så bruker jeg mye av tiden min til å sove. Sovejente, ja!
Dagen har gått til venninnekos og trening. Akkurat slik jeg liker det. Imorgen blir det sannsynligvis føllaa, men før det skal jeg bli ny. Kan sikkert vise på bloggen imorgen om jeg får tid. Men nå er jeg trøtt.
Natta, blogges!

Sommerfugler

Har hatt en super dag! Er faktisk ting som kommer inn i livet mitt som gjør meg glad faktisk. Er glad for tiden nå, selv om jeg har vært nede så er det ting som får meg til å få sommerfugler! Ååh, for en fin følelse! Gode venner har jeg også! Takk gud!
Men må stikke! Blogges!

Dårlig start på dagen

Ny dag, nye muligheter?
Jeg var allerede oppe kl 6 og gråt, så denne dagen har ikke startet noe særlig bra.
Jeg vet ikke hva jeg skal skrive eller si for at noen skal forstå. Skal ikke "lyve" med å si at alt er pga pappa, for det er det ikke. Jeg savner en person i mitt liv som gjorde alt for meg og som elsket meg for den jeg var. En person jeg aldri får tilbake. Jeg har lyst til å bare grave meg ned og aldri komme tilbake til overføaten. Dette er altfor vondt til at jeg kan klare å takle det.

Skal prøve alt jeg kan for å prøve å holde humøret helt ok oppe, men det blir ikke lett.
Blohhes folkens.

Broken hearted girl

Det er som at hjertet blir lagt fram foran den du bryr deg mest om og at vedkommende bare skjærer hjertet i stykker helt til det ikke går ann å fikses igjen. Helt ødelagt. Det er så ødelagt at det helst vil finne en plass å bare gjemme seg bort for alltid. Det kan kanskje fikses til en viss grad, men det vil alltid være et stort stygt arr der som alltid vil minne deg på alt det vonde som skjedde den gang da.

Jeg legger meg med et ødelagt hjerte. God natt.

Tøff dag

Idag har jeg for første gang vært på grava til pappa etter begravelsen. Det var langt ifra frivillig. Verdens beste venninne hadde plukket blomster fra hagen sin og tvang meg opp der. Jeg er så takknemlig. Jeg føler meg mye bedre, selv om jeg enda er utrolig nede. Men tror jeg trengte å komme meg et skritt videre. Grava var utrolig nydelig, herregud! Og for ei fantastisk bra venninne jeg har! Ei venninne som er utrolig god å snakke med, og som sier absolutt alt det rette. Hun er virkelig sterk og har et megastort hjerte.
Jeg er så glad for at det er noen som virkelig kan kurere en dårlig dag. Martine? Jeg håper du vet at jeg er utrolig glad for at jeg har deg! Tusen takk!

Spørrerunde

Siden jeg nettopp har startet bloggingen igjen så tenkte jeg å starte en spørrerunde. Holder den gående til jeg syns det er nok spørsmål!

Deprimert

Igår var en drittdag. Heldigvis hadde jeg gode venner jeg kunne være med. Og da ble plutselig alt veldig ok igjen.

Jeg savner pappa så utrolig mye. Alt jeg opplever og ser, minner om alt vi har gått igjennom og alt han har lært meg. Nå som jeg ikke har Sergej føler jeg meg sinnsykt alene. Jeg mista andre mannen i mitt liv. Jeg er trøkt ned så langt det er mulig. Og endelig forstår jeg hvorfor folk gjør dumme ting når de er deprimerte.. Jeg føler jeg er helt på kjøret, men det er jeg såklart ikke! Jeg er bare supertrist og superdeppa på grunn av alt som skjer rundt meg. Men på en eller annen måte føler jeg at jeg fortjener det. Så til alle dere som jeg egentlig ikke kjenner så godt som spør meg hvordan det går; dette er alt dere får. Bretter ikke ut detaljer til andre enn mine nærmeste.

Blogges folkens!

Tilbake

Hei!
Nå er jeg tilbake etter 1 og en halv mnd uten blogging. Mye har skjedd. Jeg er singel, jeg har hatt sommerferie og nå går jeg ikke på skole lengre. Jeg er faktisk super sliten.
Det er faktisk kjempekjipt at det ble slutt mellom meg og typen. Jeg har ikke vært så knust før. Jeg trodde jeg skulle takke det bra, men jeg er som alle andre mennesker, jeg har følelser. Han flyttet og det ble vanskelig for meg med tanke på at jeg trengte han utrolig mye etter pappa døde. Jeg er utrolig trist. Men jeg takler ikke langdistanseforhold med tanke på alt jeg har vært igjennom. Savner han, det gjør jeg.

Jeg jobber mye på uptown, altså nattklubben her i farsund og på klesbutikken Gudan. Har jo litt å gjøre og venner som er rundt meg så jeg skal nok komme meg videre. Det har skjedd masse crap som jeg angrer på og som kanskje aldri skulle ha skjedd. Men man lever jo bare en gang. Jeg har rett og slett gjort idiotiske ting for å komme meg over bruddet.
Idag skal jeg bare roe alle nervene og sånn, og prøve å slappe av. Skal fortsette å blogge, for det tror jeg at jeg trenger!
Blogges.