april 2013

Trening og alkohol

Hei!
Dagen min startet med en morgentrening! Litt cardio og litt magetrening. Ikke mye jeg fikk tid til før jeg måtte fyke til skolen. Morgentrening skal jeg da ha hver eneste dag denne uka. 1 mai blir kanskje litt vanskelig, men blir trening uansett!
Jeg har faktisk droppet landstreffet i helga. Jeg syns selv det ødelegger for treninga mi og at det ikke er verdt pengene. Så helga mi skal innebære jobbing, trening og kos med kjæresten. Og det gleder jeg meg veldig mye til!
Noen syns kanskje jeg er teit pga jeg mener alkohol ødelegger trening. Selv tenker jeg ikke så utrolig mye på at det er "usunt" for man må unne seg noe iblant. Men når jeg har vært ute og drukket er det utrolig vanskelig å komme inn i treninga igjen. Det er et slit hver gang, så derfor drikker jeg ikke så altfor ofte når jeg prioriterer trening så mye som jeg gjør.
Idag har vært en kjedelig dag. Det er jo mandag, det sier vel sitt. Men dagen ble 20 ganger bedre når jeg kom hjem til er SLIKKET rom. Mamma er fantastisk!
Blogges fantastiske mennesker!

Motivasjon

Hei! Dårlig blogging. Har ikke så mange gode nok unnskyldinger til det, men er litt pga jeg ikke har så mange bilder å dele! MEN, kan dele noen. For jeg har har kikket tilbake i albumet mitt på mobilen og ser en STOR framgang på kroppen min. Er faktisk litt sykt. Hadde ikke forventet så mye når jeg satte de to bildene ved siden av hverandre. Desverre har jeg ikke mannet meg nok opp for å vise FØR bildet enda. Syns nesten det er litt for ekkelt å vise. Så jeg velger å først og fremst kun vise etter bildet.

Jeg syns jeg har vært flink faktisk.
Blogges!

Free run

Love my new babies <3

Long time, no see

Har vært dårlig blogging i det siste. Tiden har gått til russefeiring, trening, jobb og litt skole. Har rett og slett ikke hatt tid.

Humøret går utrolig mye opp og ned for tiden. Har ikke klart å komme meg så mye på skolen. Idag var en av mine veldig dårlige dager. Jeg var ikke på skolen, og tror nesten det var det beste. Selv om jeg har vært i samtale med ansatte på skolen om ting som skal gjøre det lettere for meg. Har mistet mye skole i det siste og har også tenkt på alt annet enn skole. Kan ærlig si at skole er ingen medisin på hvordan jeg føler meg. Mange av lærerene mine er greie med meg og hjelper meg, mens noen virker som å ikke bry seg i det hele tatt. Jeg er ikke den typen som tar kontakt å forteller hvordan ting er om jeg ikke er nødt.

Idag var jeg hjemme. Har vært ganske kake idag. Har gått rundt å mimret og sunget litt til pappa og faktisk ryddet rommet. Har også grått mye og vært veldig nede. Dette går i bølger. Men føler det blir verre og verre hvor lengre tid det går. Savner han bare mer og mer. Er så lenge siden jeg har sett han nå, og enda lengre blir det. Ja, faktisk så lenge som FORALLTID. Det er så jævlig. Kan ikke beskrive hvor forbanna jævlig alt dette er. Og jeg er føler ikke noen forstår, og jeg tror jeg føler rett. Ingen forstår hvor vondt og vanskelig dette er, med mindre de har opplevd det selv. Men samtidig så er det JEG opplever det akkurat NÅ, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å føle godt i magen. Det eneste som gjør meg glad er trening, venner og mamma. Hver gang jeg er nede så kjører jeg ut til treningsstudioet og trener rompa av meg. Det er så terapi, det er så godt!

Akkurat nå holder jeg på med skoleoppgaver faktisk! Hvem skulle trodd det. Jeg får det faktisk til. Jeg har ikke fått til en eneste skoleoppgave siden 2012 tror jeg. Jeg har vært så lamma i hodet og så utrolig lost in space. Men når jeg faktisk får hjelp fra lærere og gir meg alternativer som gjør at jeg skal komme meg fint ut av videregående får jeg faktisk litt motivasjon. Takk til dere fine mennesker!
Nå må jeg jobbe litt videre før jeg stikker på trening! Blogges!

Dette er forresten vårt fantastiske russestyre, med meg helt til høyre.

Russebuksa mi

Akkurat nå er russebuksa mi så og si perfekt. Elsker fronten. "Daddy <3". Absolutt det fineste med hele buksa! Så utrolig fornøyd. Savner han så mye. Gjør så vondt i magen..

Trøtt og sliten

Kjenner meg utslitt og trøtt nå. Er nok kanskje litt for mye trening og litt for lite søvn. Noe som er laaangt ifra bra. Håper jeg tok det litt igjen idag. Sov litt lengre. Grunnen kan være det samme, kan si det sånn at jeg hadde noen grusomme mareritt.. Innholdet var så vondt at jeg sånn halvveis gråt meg i søvn flere ganger i dagmorres.

Styrketrening ikveld. Ser fram til det! Selv om jeg er veldig veldig lemster. Økte på skulderpress igår! Kjempegøy!

Dagen derpå

Selv om jeg hadde den grusomste hangover hodepinen, så heiv meg og min ultimate treningspartner, Tilde, oss på ukas siste treningsøkt. Den ble faktisk helt ok- bra til å være dagen derpå!

Dagen igår var faktisk kjempebra helt til jeg mista Tilde etter byen. Så jeg dro alene på nach med noen fine kompiser! Stampenach er det beste!

Nå er det snart nattetid, men først tar vi på en film! Blogges.

Noen tror de er kjendiser

Noen tror de er kjendiser av å tro at jeg kun skriver om dem på bloggen.
Bloggen min handler om mine følelser, mine syn på ting, hva jeg er forbanna over og hva jeg er glad over. Jeg sikter ikke til noen personer, da skriver jeg navn. Men det som er det beste av alt; føler du deg truffet? Så er det kanskje på tide å forandre noe med deg selv!
Og føler du deg truffet av hele dette blogginnlegget? Så er det ikke meg som er "den slemme" det er jo deg selv. Elsker denne følelsen.

Når ting er vondt

Hatt to økter idag også. Humøret mitt trengte det. Har hatt en ekstremt dårlig dag, så trening gjør susen! Takk gud for det.
Er lite sosial idag, er bare sykt deppa og skuffa. Sånn er vel livet! Men syns igrunn det skal være unødvendig å gå rundt å være lei seg for andre ting i tillegg til alt som har skjedd.. Men hva skal man gjøre? Man må bare heve seg over det og trene det vekk. Det funker for meg.

DEN følelsen

DEN følelsen å være ferdig med dagens andre treningsøkt! Ahh.
Men denne jenta gir seg ikke, opp tidlig før skolen og trene med fineste Kolli. Skal bli godt før skolen. Så derfor må jeg legge meg nå! Blogges dere fine lesere!

Fri = masse trening

Har hatt fri idag. Så ble ei laaang og god treningsøkt tidligere idag. Rett over 2 timer tror jeg det ble! Igår også! Mitt andre hjem, dere! Haha.
Skal ha ei styrkeøkt ikveld også. Men denne dagen er ikke som å sveve på rosa skyer likevel. Har denne pokkers prøven imorgen. Tror det blir vanskelig for meg som har vært så mye vekke fra skolen i det siste og i tillegg har hatt masse annet å tenke på.. Men jeg skal bare bestå, så er jeg fornøyd. Kan faktisk ikke forvente noe annet. Håper ikke noen andre gjør det heller! Hehe!
Blogges fine dere!

Salaten

Var noen som spurte om hva jeg hadde i denne salaten:

Det jeg blander er avokado, egg og italiensk salat for at det ikke skal bli så "tørt", selv om den italienske salaten ikke er det beste.. Men hadde ikke så mye. Så tar jeg litt piffi på toppen. Supergod middag!

Min kjærlighet til trening

Har faktisk hatt 2 styrkøkter idag. Styrkerommet på skolen i gymtimen og lotus på kvelden. Akkurat fint det!
Imorgen tidlig blir det en times cardio. Grugleder meg! Men skal bli deilig. Har fri imorgen, det skal brukes på masse trening og litt prøvelesing. Det jeg elsker med ferie og fridager er at jeg får hele dagen på trening og kan ha flere økter!
Var godt å endelig få litt penger på kortet så jeg fikk ordnet litt digg mat som man kan glede seg til å spise! Avokado var virkelig savnet! Var godt å få det i hus. Nå skal jeg sove. Noe som også er svært viktig når du trener. Så det skal bli en fornøyelse. God natt fine lesere!

Glad!

Har hatt en fantastisk dag!
Dagen min har gått til påsketur som sagt, jobb og ei fin treningsøkt på kvelden. Liker det! Det gjør meg så enormt lykkelig og glad. Trening er virkelig plaster på såret. Hjelper når ting er vondt. For selv om jeg ser ut til å ha det bra er det dager hvor jeg sørger utrolig masse. Jeg prøver bare så godt jeg kan å smile. Syns faktisk det er godt gjort. Er som sagt vennene mine, mamma og kjæresten som gjør at jeg har det bra. KUN dem. Og så kommer trening som en ekstra ting som gir meg litt ekstra futt!
Blogges, nå er det nattetid for denne jenta. Skole imorgen, hurraaa.......

Nydelig dag

Hvem trenger vel slemme mennesker i livet sitt når de kan ha fantastiske mennesker?
Jeg er så takknemlig for de jeg har. De som støtter meg opp når jeg holder på å falle og de som passer på at ballongen ikke sprekker! Jeg har ikke ord!

Idag har vært en nydelig dag! Været har vært perfekt til en fin cardio tur! Været gjør meg så glad! Samme gjør trening. Hadde ikke klart meg uten!
Er på jobb at the moment. Så etter jobb er det rett på et par timers treningsøkt igjen! Dagens lille høydepunkt!
Ha en fantastisk dag!

Mennesker

Prøver å forstå mennesker. Det skal ikke være lett. Noen mennesker er bare ego og altfor selvopptatte. Onskapsfulle.
Jeg skulle ønske jeg så hva mennesker tenkte. Jeg kunne klart å like alle på hver sin måte. Men desverre kan jeg ikke det. Så jeg missliker visse mennesker..

Random

Det er så deilig å vite at alle de vonde byrdene er blitt kostet vekk fra skuldrene mine og jeg sitter igjen med kun det som gjør meg godt. Jeg fortjener ikke noe annet. Jeg skal ikke være den som gir og gir og aldri får noe tilbake.

Jeg har hatt en fantastisk påskeferie. Gjort mye jeg ikke jeg får gjort til vanlig. Har også fått sørget mye og hatt det ordentlig vondt. Men det var godt å få litt fri til å tenke og avkoble litt. Det trengte jeg. I tillegg så har jeg en kjæreste, en mamma og noen venner som er der og passer på meg. Setter pris på det.

Idag blir det kun trening og litt soling tror jeg. Har falt en dag ut av trening, og det gjør vondt i hjertet! Så derfor er det på'an igjen. I tillegg kommer det snart noen herligheter til meg i posten som gir meg enda mer treningsmotivasjon!