mars 2014

Fin uke, dritt helg

"Long time, no see!"
Er ikke så fryktelig lenge siden jeg har blogga. Men har rett og slett ikke tatt meg tid til det. Jeg har som sagt hatt kjæresten hjemme i ei hel uke nå! Noe som har vært helt fantastisk deilig, selv om han var sykemeldt da. Til vanlig så ser jeg han jo bare i helgene. Og nå som jeg jobber så utrolig mye, så får jeg ikke dratt å besøkt han heller.. Så vi trengte den uka til å bare kose oss masse. Han reiste idag før jeg dro på jobb. Savner han allerede. Trist å sove alene igjen.. Men gleder meg til helga igjen, for da kommer han hjem igjen! Jippi!
Sånn ellers så er helt utslitt etter helga. Feiret ei venninne sin 21 årsdag på lørdag. Hadde er real blackout. Mistet pengeboka og greier. Jeg mister aldri noe når jeg er ute. Så dette er ganske sykt. Aner virkelig ikke hvor den er. Så imorgen må jeg ned i banken og ordne meg nytt bankkort og eventuelt sperre der gamle. Deretter må jeg bort på politistasjonen og si ifra om tapt førerkort og ordne meg nytt. For noe dritt. Syns det er så pinlig å miste endten mobil eller pengebok på fylla. Virker jo som det blonde fjase hodet.. Men er vel noe alle på igjennom. Blir godt å få ordna det.
Forresten! Om 2 dager til så er jeg 20 år. Halvveis til 40! Haha. Blitt gammel jeg nå! Det skal såklart feires i helga, og så har meg og to venninner leiet lokale for en stor fest om noen uker til. Woop!
God natt!

Jeg lever

God kveld.
Haha. Er midt i natten egentlig. Ville bare gi en lyd fra meg og si at jeg enda lever. Har bare jobbet hver eneste dag denne uka, så har ikke hatt så mye tid til bloggen.
I tillegg så kom mannen hjem med matforgifning. Så har vært nødt til å være litt "sykepleier" de siste dagene. Selv om det egentlig føltes som om jeg var mamma til en liten baby. Heldigvis er han på bedringens vei.
Har heldigvis fri i to dager nå, så det skal bli deilig. Nå hadde jeg egentlig tenkt til å legge meg. Så får blogges imorgen!

Frædda

Det er frædda og tid for jobbing. Skal jobbe i natt på Uptown, imorgen tidlig på Gudan og Uptown på kvelden igjen. Det skal bli godt med ei edruhelg. Sånn egentlig så gleder jeg meg til helga er over for da kommer sjerasten hjem og det skal bli så godt!!

Nå sitter jeg å ser paradise episoden som skal være på mandag. Haha. Jeg har vært 1 episode foran de som går på tv hele veien! Haha. Er litt på grunn av at jeg alltid jobber kveld. Men er gøy å vite litt mer enn andre hva som skjer. Hihi. Men blogges!

Så sykt skada liksom

Hei!
Er på jobb på Gudan idag. Noe som er helt greit. Eneste som er dritt er at jeg sannsynligvis har forstuet eller strekt ei sen eller noe slik i hånda. Tok litt av på trening igår.. Skulle være tøff å løfte med kun én arm isteden for to. Noe som gikk veldig greit, bare at grepet var litt svekket av og til og da fikk jeg strukket den noe helt ekstremt. Og i tillegg så fortsatte jeg bare og klarte å strekke den ENDA en gang til. Begynte nesten å grine. Så idag når jeg gjør en eller annen bevegelse i hånda og til og med fingrene så får jeg det sykeste støtet og verkinga. Helt sykt vondt.. Håper det går over. Er som regel ikke så mye man kan gjøre med det enn å bare la den være med ro. Men det er jo ikke alltid så gøy det heller..

Jeg teller forresten fortsatt ned til mannen kommer hjem. Ikke lenge igjen. Savner han så sykt masse jo!

Pappa sin kopp! Den han alltid drakk av! Liker den.

Pakke i posten

God morgen!
Eller er kanskje litt sent å si det, men er ikke så altfor lenge siden jeg dro meg opp fra senga..
Akkurat nå holder jeg på å rydde rommet litt, så ikke ut.. Jeg er nødt til å rydde det flere ganger i uka.. Jeg hiver alltid klær overalt og klarer aldri slutte med det..
Fikk også en pakke i posten idag, noe jeg gjør nesten hver dag, hehe! Bestiller så mye fra ebay spesielt, så da kommer det noe hver dag, og vet nesten aldri hva det er! Hehe! Men idag kom det enda flere wallstickers. Idag fikk jeg 3D sommerfugler! Hadde helt glemt de bort, men ble veldig glad da de kom! Igår kveld fikk jeg revet ned de gamle wallstickersene jeg hadde over senga og fikk hengt opp noen nye. De gamle jeg hadde var på ekstremt dårlig engelsk, og det oppdaget jeg ikke før i ettertid. Det verste er vel at jeg kjøpte de sånn. "Belive" isteden for "believe" stod det. Og det var noe som irriterte meg hver eneste dag. Så kjøpte meg derfor noen nye. I tillegg fikk jeg hengt opp sommerfuglene mine!

Her ser dere før og etter av wallstickersene over senga. Fikk de nye igår! Mye bedre, ikke sant?

Og her ser dere sommerfuglene jeg har satt opp. Nydelig!
Hva syns du?

Trøtt jente

Om jeg kunne valgt 3 ting å ha med meg på ei øde øy måtte senga vært en av dem. Jeg er så sinnsykt glad i senga mi. Føler det er boyfriend nr. 2. Selv om den knirker noe helt forferdelig(Haha). Derfor gleder jeg meg utrolig mye til å legge meg nå. Savner forresten veldig å legge meg sammen med noen og våkne sammen med noen(selve sovinga sammen savner jeg ikke, det er et helvete, haha). Vil så veldig gjerne at mannen min skal komme hjem snart. Han er på ferie, og det suger max. Jeg blir så sykt ensom, føler jeg er singel igjen. Er ikke den typen som liker å være alene når det gjelder kroppskontakt og sånn. Er som en liten baby! Hehe!
Nettet var så sykt dritt igår, så fikk ikke blogga. Det var sykt kjipt. For hadde skrevet et skikkelig langt innlegg om dagen og så ville ingenting fungere. Ble ganske sur.
Men tenkte å legge meg nå med en gang. Har hatt kveldsvakta på coop'en idag så er ganske sliten. I tillegg så våknet jeg tidlig for å trene. Derfor sier jeg god natt!!

SAVNE HAN DER!

Jobbedag

Skal straks på jobb. Noe som faktisk frister litt lite idag, i og med at jeg har litt vondt i halsen og er litt sliten. Men må man, så må man! Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å legge meg igjen nå. Haha! Blogges!

Fikk forresten denne fine klokka i posten for noen dager siden. Syns den er knallfin!

Instagram

Følg meg på instagram; alette17

Matproblem

God kveld.
Ligger som et slaks på sofaen og ser reprise av Oscaren. Så ikke paradise idag siden jeg har juksa litt og sett dagens og morgendagens episode allerede på viaplay. Haha. Men jobber kveld imorgen, får derfor ikke sett imorgen.
Har forresten en syk uvane at jeg spiser fire måltider til dagen noen ganger, på grunn av at jeg er sulten 24/7. Mens andre dager spiser jeg så og si ingenting på grunn jeg ikke eier matlyst. Det er faktisk sykt slitsomt. Må få kontroll på det.
Men ellers tenkte jeg å snart legge meg. God natt, blogges imorgen!

Ja

Monday

Morgentrening. Det er deilig det. Er glad jeg klarte å dra meg selv opp kl 11. Noe som aldri skjer, aldri. Har nesten bare venninner som står opp tidlig så da måtte jeg også det..
Jeg har fri idag og det er mer en deilig - det er fantastisk! I hvert fall etter ei jobbehelg. Og var faktisk første helga på lenge at jeg sov alene. Mannen er på ferie. Jeg er ikke en person som er så glad i å legge seg alene. Det å vite at man kan være med noen om kveldene for så å legge seg sammen, er en deilig tanke. Idag skal jeg bare slappe av og rydde tenkte jeg. Men kommer ikke til å rydde med det første. Er helt død etter trening. Men vi blogges senere!

Vi er alle idioter

Jeg trodde aldri jeg skulle klare å klatre meg opp igjen fra bunnen. Jeg trodde aldri jeg skulle slutte å hyle på innsiden, og aldri la en eneste følelse få komme ut. Jeg trodde heller aldri at jeg skulle klare å la være å bry meg så utrolig mye om hva andre mente om alt. Aldri, aldri, aldri.
Jeg er sterk. Jeg er det! Jeg er jævlig sterk. Jeg har gått igjennom noe av det tøffeste en skal oppleve i livet. Miste noen man elsker over hele sitt hjertet. 13 er et ulykkestall. For 2013 var mitt ulykkesår. Jeg aldri hatt et så tøft år før. Beintøft! Det å samtidig sørge og å klare å holde fokus i livet på hvordan en faktisk skal oppføre seg som et vanlig menneske, det er søren ikke lett. Jeg vil si det er helt umulig.
Det er den dag idag jeg føler meg 100 ganger bedre og kjenner at jeg har lært så utrolig mye. Jeg har vært 20 forskjellige personer iløpet av et år. Jeg har vært dumsnill, jeg har vært byens største bitch, jeg har vært håpløst forelska, jeg har vært slem, jeg har vært verdens beste venn og jeg har vært Alette. Resten vet jeg ikke selv.
I 2014 har jeg sagt til meg selv at når jeg i 2013 sa jeg "ga faen", og ikke brydde meg om hva andre sa og mente, var noe jeg kun sa til meg selv. Jeg brydde meg alt for mye. I 2014 har jeg lagt mennesker som aldri har gjort meg noe godt, på hylla, og tatt inn mennesker som kun er ordentlige folk. Jeg har lært meg at mennesker som forteller deg ting som høres for godt ut til å være sant, er bare å ta med ei klype salt. Jeg har også lært at jeg enda er dumsnill. Jeg er så dum at jeg ofte beskytter andre og støtter for mye at jeg til syvende og sist blir den stygge kjerringa som egentlig ikke har noe med saken og gjøre.
Men jeg vet det så utrolig godt. Det er så synd at ingen kan være greie med hverandre lengre. Jeg blir så trist av å tenke på at en liten ting som alkohol kan ødelegge et forhold til andre for resten av deres liv. At rykter alltid skal ses på som sannhet og at ingen noen gang kan stå på egne bein og være ærlige med hverandre. Vi er alle sammen mennesker og har forskjellige behov, problemer, meninger og følelser. Det er slik det er. Men ingen kan akseptere noen ting lengre. Alt blir bare en stor evig sirkel med masse ond og ekkel energi. Jeg kunne skrevet så uendelig mye mer. Men det er ingen nytte. Jeg skulle ønske jeg selv kunne vært et bedre menneske. Men man blir påvirket av alt fra alle vinkler og det er virkelig ikke lett å være en helt lengre. Men ingen er helter. Vi er alle idioter på en eller annen måte.