februar 2014

Kjærestegal

Gleder meg så til mannen kommer hjem til meg! For såå å reise ei uke ifra meg til Israel. Men er vandt med å være mye uten ham, så skal nok gå greit. Så lenge jeg får en gave. Hehehhehe.
Nå ligger jeg godt plassert i senga og gleder meg til å reise inn i drømmeland. Sleep tight! Blogges imorgen!

250214

Idag sov jeg lenge. Var herlig. Så var det litt mer rydding og støvsuging, og så stakk jeg på jobb. Var ferdig for en halvtime siden, og nå glor jeg paradise.
Kjenner jeg er sliten og skal bli godt å ta en dusj og legge seg. Blogges!

Lagde forresten noen herlige proteinpannekaker idag. Disse smaker helt fantastisk! Har vært borti noen som ikke smaker så veldig godt, men disse er awesome!

God natt!

Imorgen er det jobb på Coop'en. Er faktisk over ei uke siden jeg har vært der nå, så skal bli godt å være tilbake. Nå er det lagt på nytt sengetøy og jeg ligger fint plassert under dyna. God natt! Blogges imorgen.

24 februar

Nå har jeg prøvd å mobilblogge i hele dag, men mobilbloggen har vært helt på hodet. Var først nå den ville funke.
Har hatt fri fra jobb idag så har vært ganske så effektiv! Har ryddet, støvsugd, vasket litt klær, hengt opp noen nye wallstickers, noen fine bilder fra mine yngre dager og så har jeg vært å hatt ei god treningsøkt. Er veldig fornøyd. Blir godt å få hengt opp enda flere nye wallstickers som kommer i posten, og få dratt ned noen gamle. Rommet trenger enn oppfriskning. I tillegg lurer jeg på om jeg skal få kjøpt meg ei lampe jeg kan ha i taket. Har kun "spotlights" i taket så kunne tenkt meg å ha ei litt større lampe ca over senga.
Men nå skal jeg straks hive på noe nytt sengetøy og deretter legge meg. Skal bli deilig. Blogges!

Noen ord før drømmeland

Det er rart hvor mye jeg trenger å skrive og å få ut ting når jeg er i de forskjellige humørene jeg er i. Jeg irriterer meg for øyeblikket over mennesker som kun bruker deg som psykolog, når de vet at du er så dumsnill at du ikke takker nei til å slå av en prat. Og deretter går å setter deg i dårlige lys for å få seg selv høyere opp med ting du har sagt for å hjelpe. Hjelpes meg for en verden vi lever i. Småting som blir til store verdensproblemer oppe i hodet.
Jeg er så lei av å være grei. Så lei av å stole for lett på folk og så ekstremt lei av å bli fort glad i mennesker. For så å bli dolka i ryggen.
Jeg mener vi burde holde oss til de vi vet alltid har gjort oss glade og de vi vet alltid er der og kun vil det beste for deg. 3 gode venner er bedre enn 1000 falske venner.
Good night!

Monday

Flott mandag.
Sov til 2. Det var digg. La dagene gå fort til onsdag. Da kommer sjerasten å henter meg fra Søgne så drar vi til der til helga.
Helga har vært fin. Men var superdårlig natt til søndag og mye av hele søndagen egentlig.. Godt jeg har en god gutt som koser på meg når jeg er sånn. Haha, eller plager dritten ut av meg når jeg virkelig ikke orker.
Er faktisk veldig deilig på en måte å blogge litt igjen, samtidig som jeg kjenner at interessen har sunket litt. Var mye flinkere til dette før. Men jeg gir det en sjanse til.
God natt!