februar 2013

Done!

Hadde ei digg treningsøkt idag! Blir så gira! Gleder meg allerede til imorgen.
Trente skuldre, biceps, rompe, mage og så løp jeg gerilja. Digg digg digg.

Nå skal jeg legge meg, blir deilig. Ny treningsøkt imorgen!

Trening er det beste jeg vet

Har kommet inn i det perfekte treningamoduset. Er hekta, er avhengi og rett og slett litt "in love" med trening. Trening gir meg energi, en bedre kropp, jeg føler meg bedre fysisk og sist men ikke minst så hjelper det på humøret!

Den følelsen å være helt sinnsykt død etter ei hardcore treningsøkt og i tillegg glede seg til neste dag med trening! Deilig!

Sånn som ting er nå så hjelper det å gå å trene for å få tankene over på noe annet og gjøre noe som gjør deg glad. Jeg har funnet min lidenskap.

Trening

Jeg virkelig elsker denne starten på denne uka. Hadde to treninger igår! Og begge var knallbra!
Noen sier jeg trener for mye. Det er kanskje sant, men er det noe jeg digger å gjøre, så er det å trene. Og da gjør jeg det! I tillegg skal jeg nå målet mitt. Og da må jeg trene hardt!!

Idag tror jeg veldig sikkert at jeg skal ha en del løping og gerilja + litt styrke. Men som igår på kveldstreninga så jogga jeg 15 min + en gerilja som gikk brillefint, selv om jeg ble ekstremt sliten. Så ut som at jeg hadde vært å bada da jeg var ferdig. Tegn på ei bra trening!
Så derfor skal jeg prøve å gjøre det idag også. Ikke så ekstremt mye styrke idag. Har hatt det nesten hver dag i forrige uke, og merker at armene mine er døde. Så imorgen blir det styrke igjen. Jeg blir så ekstremt gira av ordet trening, styrke og fatburn. Snart blir jeg en treningsnarkis, og det kan jeg faktisk leve med!

Blogges dere!

Dagens frokost!

Ateist

Jeg har alltid vært et kristent menneske. Alltid. Den dagen Pappa ble syk, begynte jeg for fullt å vende meg til Gud og virkelig følte det hjalp å be og "snakke" med noen før jeg la meg, i og med at jeg er så dårlig til å åpne meg, og snakke med folk om problemer. Det var noe som var godt og noe som ga meg et håp om at det finnes mirakler, og at pappa faktisk kan bli frisk. Det finnes noen der oppe som virkelig bryr seg, og som kun vil deg det beste.

Tull. Alt er noe bullshit. Beklager alle kristne mennesker. Men dette mener jeg. Det finner ingenting der oppe. I hvert fall ikke noe som vil alle mennesker det beste. Jeg og min familie har gått i gjennom det verste. Og vi har det mildt sagt jævlig. Det finnes jo såklart dager som er lysere enn andre. Men pappa vil desverre ikke bli frisk. Og skal det liksom være det beste for meg? Er det fordi paradis er det beste stedet for pappa?
Det er bare noe dritt. Gud finnes ikke. Jesus finnes ikke. Dermed basta. Jeg har aldri vært så forbannet før. Er ikke Gud til for å hjelpe når slike livstragedier skjer? Og ikke fortell meg at Gud kun vil ta imot pappa. Som om Gud fortjener en så nydelig mann i sin fantasiverden.

Gamle mor

Min kjære, fine og nydelige mamma fyller hele 52 år idag. Hvem skulle trodd det? Så ung og vakker hun enda er. Det skal du ha! Du holder deg godt. Og jeg er ikke den eneste som mener det.
Vi har derfor feirer vi denne fine begivenheten hos min onkel og tante med flere av min flotte familie. Godt å gjøre noe slikt iblant. Det gjorde faktisk godt.

Snart drar jeg til min kjære så drar vi to og trener. Deretter må jeg på jobb igjen på uptown. Var igår også. Merkes på kroppen. Men nå må jeg stikke, så ikke jeg blir altfor usosial. Blogges!

Et mareritt blir til virkelighet

Jeg hadde verdens verste mareritt inatt. Var så ille at jeg ikke en gang vil fortelle akkurat hva som skjedde. Men tror dere vil skjønne det om jeg sier at jeg var like trist og redd da jeg våknet siden mye av drømmen var sant. Det handlet om pappa. Jeg har aldri følt meg så såret før i en drøm, og i tillegg tenkt på drømmen hele dagen.
Har aldri følt meg så alene, så "taper" av å faktisk ha tapt den vonde kampen. Alt føltes som en slags slutt. DER og da var alt ferdig. Du var borte og det var INGEN vei tilbake. Aldri kjenne, aldri høre og aldri lukte deg igjen. Tårene presser på av å tenke på det. Jeg vil stritte imot og gjøre alt jeg kan for at alt skal gå bra, selv om vi alle vet at det er for sent. Det gjør så vondt. verdens beste pappa er du! Det er så ufattelig urettferdig. Jævla helvetes kreft. MIRAKEL? Hvor faen er du??

Miracle

Mirakler skjer hver dag. Skulle ønske mirakelet besøkte min familie en dag. Hadde gjort alt så mye bedre. Venter enda på mirakelet, selv om alt ser ekstremt mørkt ut akkurat nå. Jeg elsker deg over alt pappa! Vil alltid være jenta di!

God natt.

My day, is today

Going to burn FAT today!

Motivasjonen er på topp!

Ny uke og nye treningsmuligheter! Er veldig klar for å trene opp sommerkroppen og håper og tror jeg er godt på vei. Har kommet opp i bukser jeg ikke har brukt på flere år og jeg har vendt meg til å spise sundt og lite. Og i tillegg føler jeg rumpa har blitt litt mindre. Hurra! Hehehehe. Jeg skal klare dette! Såpass sta er jeg!!

Russefest!

Heihalå.

Denne helga har jeg fri! Hurra! Det skal feires med en aldri så liten russefest! Elsker å være russ! Og elske russekullet mitt! Så idag skal det drikkes, danses og synges! Have to go! Snakkes.