januar 2013

Afraid

Jeg er så redd for å bli så ekstremt såret. Så såret at jeg ikke klarer å leve videre. Klarer å se forbi alt det vonde. Jeg er livredd. Jeg vet at ting ikke vil ordne seg. Om mennesker går bort så vil ikke ting bli det samme, eller bra igjen! Slik er det bare ikke. At jeg orker å frykte noe jeg vet kommer til å skje uansett. Vanligvis så ville man sagt at framtiden ser mørk ut, men for meg så ser jeg ingenting. Alt stopper liksom her... Det er så frykelig vondt. Hvorfor skal en jente på min alder kun føle sorg, ha dårlig samvittighet hele tiden, være trist hele tiden, gråte hver eneste dag og kun gå med samme vonde klump i magen dag inn og dag ut? Jeg er 18 år gammel! Jeg skal føle lykke! Jeg skal ha det gøy med venninner, jeg skal oppleve nye ting, jeg skal ut i voksenlivet, jeg skal ha et fantastisk forhold til min familie og jeg skal rett og slett være ganske godt igang med hele min framtid. 

Kommer jeg noen gang til å få en skikkelig jobb? Jeg har ingen aning hva jeg ønsker å utdanne meg som. Som om jeg noen gang kommer til å klare å utdanne meg som noe i det hele tatt. Jeg begynner nesten å gråte av tanken på å ikke vite noen ting. Det er for sent å finne ut av hva jeg vil før sommeren. Jeg skal ha friår. Og ikke bare på grunn av at jeg ikke vet hva jeg vil. Jeg trenger det. Alt som skjer hjemme kommer til å ødelegge mitt studentliv. Det har allerede ødelagt nok. Jeg takler ikke å omgås samme mennesker hver dag lengre og gå med samme dumme maska hver dag og late som alt er ok. Jeg trenger tid for meg selv. Tid for mennesker jeg er glad i når ting er som det er. DET ER DET JEG TRENGER. Og i tillegg så er jeg møkka lei av mennesker som er slemme. Mennesker som vet hvor vondt jeg har det og hva som skjer hjemme, men likevel nærmest slår meg hardt det i gulvet, når jeg virkelig kunne trengt alt annet. Og mennesker som tror jeg bruker det som unnskyldning for å ikke dukke opp på skolen. Skam dere, alle sammen. Å måtte gråte hele natten på grunn av at tankene kun er om pappa og alt som skjer så er det ikke mye greit og komme på skolen. Det er så mange som tror de vet og forstår, men dere gjør virkelig ikke det om dere ikke har opplevd akkurat det samme. Å ha en kreftsyk pappa er ubeskrivelig vondt. Det er ikke bare det at han er syk. Det er stemninga, miljøet, forholdet og rett og slett alt.

Jeg skulle ønske jeg klarte å konsentrere meg mer på skolen. Det går faktisk ut over skolen. Det er faktisk ingen bløff en gang. Jeg har alltid vært den type jenta som gjør leksene sine og alt veldig bra om jeg er i godt humør uten noen vond byrde over meg. Men i det siste har jeg alltid vært deppa og lei meg. Spesielt om jeg skal sette meg ned og være helt "stille" og konsentrere meg om noe. Da dukker alle vonde tanker opp. Så lesing av bøker, lekser og slike ting går som regel ikke så bra. Men jeg prøver i alle fall! Og jeg skal ha en tommel opp for innsatsen. Er siste halvår nå, så da skal jeg faktisk vise at jeg skal ha ståkarakterer og kanskje bedre enn det!
Nye muligheter

Mandag igjen. Er helt sykt hvor mye en dag kan ødelegge. Mandag kommer altfor fort og er som regel som et slag i trynet.
Heldigvis så er det ei ny uke med nye muligheter! Ei ny uke med masse mer trening. Skal satse på å trene 5 ganger i uka ++. Da jeg trente hver dag før jul ble jeg bare helt ekstremt sliten i og med at jeg spiste veldig lite. Og til ingen nytte pga det helvetes prevensjonet jeg gikk på. Heldigvis er jeg fri fra ekstra hormoner nå! Fantastisk følelse! Jeg føler meg så ekstremt mye bedre og mye mer motivert til å trene når jeg vet at det kun var det drittet som stoppet meg.
Jeg elsker ordene: Ny muligeheter!

Sånn ellers så går ting veldig bra. Jeg er så ekstremt glad i familien min, vennene jeg har og verdens beste mann! Men som sagt går ting veldig opp ned. Jeg kan være et taktas og jeg kan være glad og fornøyd. Er i en veldig ustabil situasjon. Derfor er også humøret også veldig ustabilt. Noe jeg tror også de fleste forstår!

Han her gjør meg forresten til verdens heldigste og lykkeligste jente!

Look at my horse

Hei. Overskrift uten mening.

Idag har jeg, eller jeg er enda på jobb på Gudan. Skal hjem om 10 min. Da er det rett å farge vekk grå hår. Kødda. Men jeg skal farge håret!! Senere skal jeg også i bursdag til Julie, deretter på jobb på uptown. Så var planen å sove hos Sergej. Får se hva jeg får til i denne snøen..
Men må stikke! Blogges.

Trening gjør meg glad

Hadde tidenes treningsøkt i dag og igår. Er lemster osv! Hehe. Har også spist veldig rent og bra idag. Såå glad Sergej satt ned foten da jeg maste etter chips. Den fine chipsen ligger alltid å venter på meg når jeg kommer inn på butikken. Er så trist å bare gå videre..
Er veldig deilig å trene med tanke på ting som skjer rundt meg. Får tankene på noe annet. Og trening hjelper veldig på humøret.
Skal trene imorgen tidlig også. Så jeg laller hos kjæresten min så jeg kan gå rett ned til treningssenteret. Mye kortere! Og for de som lurer så har jeg fri imorgen! Digg og sånn. Var ikke på skolen idag heller da. Var altfor sliten i hodet og smådeppa så jeg holdt meg hjemme.
Men nå er jeg klar for å løpe inn i drømmeland. God natt! Takk for fine kommentarer!

MAAAAAAAAAT

Verden er ond

Jeg er deprimert døgnet rundt. Jeg setter på meg verdens beste maske hver dag. Gud så mye som skjuler seg bak et smil.
Jeg er utslitt. Sulten etter en stor pause fra alt. Virkeligheten er så vondt. Jeg har levd i en boble så utrolig lenge nå. Tror bobla er like ved å sprekke.
Selv om jeg har mye bra å se fram til, så ødelegger virkelig alt det vonde jeg har å se fram til.

Night

God natt. Har hatt en fin dag utenom skolen! Hurra! Gleder meg til sommeren og friår. Halleluujaah!

Er forresten veldig forelska i kjæresten min + jeg har verdens beste venninner!

Træne

Trening idag ohyeh.

Litt drama der og litt der

Nå kommer drama innlegget! Wooop.

Jeg må bare si at jeg trodde jeg hadde kommet meg vekk fra fjortisstadiet(noe jeg har) og alt drama rundt det etter jeg fikk meg kjæreste faktisk(Jeg var ekstremt fjortis før). Og at alle mine venninner også var. Men der tok jeg grundig feil. Ikke det at jeg ikke har kommet meg videre for det ser man lang vei at jeg har. Både på utsiden og innsiden. Drama er noe jeg både har holdt meg unna og rett og slett ikke har kommet opp i lengre, i min alder(!!!). Men der ser man. En av de nærmeste som egentlig skal være en støttespiller for meg i den vonde og forferdelig tiden jeg går gjennom, leker 14 år igjen og snakker om deg bak ryggen din som om du skulle vært den største "HORA PÅ HELE SKOLEN". Okei, litt humor må inn. Men jeg syns det både er flaut og trist at noen så nære venninner går bak ryggen min i en slik alder. Pinlig og morsomt. Og der fikk jeg endelig avklart hvor forskjellige verdener noen kanskje lever i. Jeg er også veldig glad for å vite hvem som virkelig er ordentlige jenter! Wohoo. Takk for meg.

CUTE

Kom over denne sykt søte genseren! Vurderer å kjøpe den når jeg får lønn. Weee

Ting er hardt

Beklager for dårlig blogging - igjen. Ting er veldig ustabilt hjemme og overalt egentlig så det er ikke alltid en god idè å blogge for min del. Ting er utrolig hardt og vanskelig som dere flere vet. Vi går gjennom en helvetes tid som ikke kan beskrives.
Jeg lover å blogge når ting er på topp og når ting virkelig er bra!

Men for å fortelle litt hva jeg har gjort idag! Jeg har vært på skolen. Forsov meg. Sjokk! Men tok bilen så rakk skolen så og si akkurat! Etter skolen var jeg en time på jobb. Så hjemme har jeg bare chillet og rydda rommet litt. Flott det. Har forresten fri imorgen! Hallelujah!

If you're going to kick ass, you need kickass shoes!

OPPDATERING

Hei! Lenge siden sist! Har ikke skjedd så mye mer enn at jeg har bestått matteeksamen! Noe som var ekstremt deilig. Den følelsen å bare bestå, noe som var det eneste målet.  Jeg ble lykkelig i det sekundet jeg åpnet brevet ja.

Og på lørdag er det ball. Noe jeg gleder meg masse til! Noe jeg er litt småskeptisk på er at jeg skal synge med emily på gitar. Og med alkohol inni bildet?!?! Hell no. Får prøve å ta det litt rolig før vi skal framføre. Ellers blir det bare tull, hahahaha......
Håper virkelig kjolen også kommer til den tid, ellers blir det retur på den. For å gi litt dårlig reklame til nelly; De er ekstremt dårlige med å svare på spm og de blir bare dårligere og dårligere med leveringa. Før fikk jeg det jeg bestilte 2 dager etter jeg bestilte det. Og nå har det av og til tatt over 2 uker. Helt elendig.

Jeg har forresten begynt å trene sånn smått igjen. Var igår og skal idag også. Er faktisk en deilig følelse. Nå som jeg har sluttet på p-plasteret for snart 1 mnd siden så tror jeg det blir forandringer fortere. Og jeg føler meg så utrolig mye bedre både psykisk og fysisk! Hurra! Trening er noe jeg skal prioritere på det høyeste. Hormoner skal ikke ødelegge for mitt mål. Aldri igjen.

Blogges mennesker! 


Room details

Image and video hosting by TinyPic

Hva syns du?

Brown lenses

Image and video hosting by TinyPic

Har jo kjøpt meg noen par med linser. De ene er brune. Må si helt ærlig jeg vet ikke helt hva jeg syns. For å si det på en fin måte så ser jeg utenlands ut, og det er jeg da ikke! Får se hvor mye de blir brukt!

Hva syns du da?

Når ting går oppover

... må noen ting gå nedover. 
I dag tidlig kjørte jeg scooter til skolen(Noe jeg alltid gjør). Når jeg var halvveis til skolen stoppet spiden å virke og jeg var stuck på badehuset. WOOPWOOP. Jeg måtte da spasere videre til skolen. Den scooteren begynner å gå meg på nervene. EN dag skal jeg få kjøpt meg en bil som jeg kan suse rundt i. Det positive med scooter er at det går kjappere til skolen, jobb osv + at det finnes alltid parkeringsplass. Det negative er at det alltid er noe fuck med dem og at på lange strekninger går det ekstremt langsomt(Skal egentlig ikke klage, min går 60-70 orginalt, men er tregt for det om!!!!!!!!!!!!!!).

Senere må rett og slett jeg og Cecilie få dytta den hjem med scooteren hennes. For den kan ikke stå på badehuset i all evighet. Den blir ikke fiksa av å stå der. I verste fall har wieren som er røket, men håper den bare har hoppet ut eller noe. HATER SCOOTER.

Det var dagens sinnainnlegg. Blogges mennesker! 

Venter på pakker

Hei bloggfans! Kødda. Jeg er en dårlig blogger for tiden. Skulle ønske jeg var like blogglysten og flink som jeg var før. Den tid kommer nok tilbake skal du se!

Jeg har sagt at det kun er ting å se fram til for tiden og det er det! Sa jeg at jeg skulle på russeball neste lørdag? Om ikke, så gleder jeg meg masse! Har bestilt kjole. Gjorde det faktisk idag, håper virkelig den kommer fram i tide, ellers blir den returnert. Og når jeg tenker meg om har jeg mange ting jeg venter på! Har så mange gøye pakker som er på vei til meg. Det er en glede i hverdagen!


Ei rettetang var et must. Min rettetang tar snart kvelden og da syns jeg det var rett og rimlig å få seg ei GHD. Den følelsen å rette håret ♥
Ballkjolen jeg venter på! Skulle egentlig ha denne i en mintfarge/lyseblå, men den ble utsolgt. Fant derfor ut av at denne fargen var jo apsolutt like fin!
Studded bra. Jeg vet jeg er veldig sent ute med en slik bh. Men jeg har egentlig aldri vært så keen på å få en slik merkelig og "farlig"(?) bh. Men fant ut av at den er jo faktisk dritkul under en hengete genser!
Og til slutt et par sko som var etterlengtet i min garderobe. Mamma har vært å samla alle skoene mine og kasta de. Tusen takk. Men tror egentlig de alle var ganske ødelagte. Fylla har skylda!

 


Venter du noe gøy i posten?

Baby you're a firework!

Image and video hosting by TinyPic

Happy new year! 

Svar på spm

Fikk ikke så ekstremt mange spm denne ganga. Men svarer i hvert fall på de som ble spurt.

- Hvor mange serriøse forhold har du hatt?
1 egentlig. Holdt en del på med samme fyr i flere år, men ble aldri noe mer. Men forholdet til meg og Sergej er det mest seriøse.

- Hvor kjøper du mest klær?
Haha, der fikk jeg nettopp et "wake up call". Jeg må begynne å handle klær igjen! Kan ikke huske sist jeg shoppa ordentlig. Men nelly er vel der jeg handler mest kanskje?

- Hvilke blogger leser du mest?
Sophie Elise, l0ve og tcmn.

- Yndlingsrett?
KINAMAT!

- Røyker du?
Nope, skjønner ikke at folk kan bli avhengige av noe slikt..

- Hva gikk du ut med i snitt forrige skoleår?
Haha, jeg tror ikke jeg så på karakterene mine en gang. 
- Hva liker du best med Sergei?
Det må være øynene. Knallblå joo! Og kanskje at han har deilig kropp. 
- Er deg og Sergei enda like mye sammen som før?
Egentlig har vi blitt bedre til å klare å være fra hverandre minst en dag. Før måtte vi være sammen hver eneste dag, og det ble ikke tid til venner. Men vi har kommet litt over det og klarer som regel og være ganske lenge fra hverandre. Selv om det er vondt! Hehe. Forelska! 
- Kan du svare på disse på en video?
Nei, haha. 
- Liker du VGS?
Ja og nei. Folka og miljøet er fantastisk, men alt vi skal igjennom er håpløst. 
- Er det noe du er misfornøyd med akkurat nå, i så fall hva?
Kanskje at pappa har kreft og er syk. Det er jeg veldig misfornøyd med. Veldig urettferdig! 
- Hvordan sminker du deg?
Sminker meg nesten aldri utenom noe spesielt. Mineralpudder, mascara og øyenbrynspen. Intressant.. 
- Hvordan parfyme bruker du?
Bruno Banani og Lacoste. 
- Hvor mye tid bruker du på badet hver dag?
Ikke mer enn 10 min max. 
- Hva irriterer deg?
At kreft er så jævla vanskelig å bli kvitt. 
- Hvor mange søsken har du, og hvordan forhold har dere?
Jeg har to søstre. Vanskelig å si.. 

Bedre sent enn aldri

Hei. Jeg har et ekstremt stort fravær her ifra. Og det beklager jeg. Har skjedd veldig mye vondt og veldig mye godt i det siste og jeg har rett og slett ikke latt meg selv plassere en eneste finger på tastaturet for dere. Jeg er tilbake nå, og jeg tror og håper jeg er her for å bli også. 

Det er sinnsykt mye som skjer i min hverdag for tiden så jeg har rett og slett ikke lyst å dele så sinnsykt mye lengre pga visse grunner og pga dere har ikke interesse av å høre på det. I tillegg så har jeg ikke hatt tid en gang! Stress i disse juletidene! Jeg har hatt en suuuper feiring med både familie og venner på julaften og nyttårsaften. Vi fikk virkelig dansa inn det nye året!

Jeg har ekstremt mye å se fram til dette året! Masse jobbing som resulterer masse penger, reising både til køben og oslo og såklart RUSS 2013!!!!! Herregud for et herlig år dette blir. Takk for nye sjanser og nye ting å se fram til!

Blogges venner!