Min awesome hobby

Haha.
Jeg har utrolig stor interesse for sminke. Har alltid hatt det. Siden første dagen jeg tok en sminkekost i hånden, har jeg vært avhengi av å trylle fram nye ting med sminkekostene.
Jeg hadde en stor pause med det en stund, og brukte så og si null sminke. Gikk litt i protest mot at jeg egentlig ikke syntes så mye om sminke. Syntes vel egentlig det var noe tull som aldri skulle ha blitt oppfunnet.
Har samme mening idag, bare på en annen måte. Jeg liker det naturlige, og å gå uten sminke må være det mest fantastiske som finnes. Men likevel så ser jeg på sminke som en slags kunst. At man kan fremheve fine trekk man har i ansiktet, eller gjøre ting man ikke er så fornøyd med bedre. Det er ikke snakk om å gjøre helt om på utseende og dekke over alt du har av naturlig skjønnhet. Men jeg syns det handler litt om å få en litt bedre selvtillit og å føle seg vel. Når det allerede er oppfunnet så kan vi like så godt "gjøre det beste ut av det".
Jeg har lenge vurdert å ta makeup linje og utdanne meg som makeupartist. Men har alltid lagt den drømmen på hylla, i og med at det er lite jobber å få. Da må jeg i hvert fall reise langt. Og det har jeg ikke alltid vært så interessert i. Men nå har jeg foreløpig tenkt til å ha det som hobby, ved siden av det jeg etterhvert kommer til å jobbe med. Tror jeg etterhvert vil bruke bloggen til en slags makeup blogg. Tror det hadde vært sykt gøy!
Men må natte nå! God natt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar