Fin uke, dritt helg

"Long time, no see!"
Er ikke så fryktelig lenge siden jeg har blogga. Men har rett og slett ikke tatt meg tid til det. Jeg har som sagt hatt kjæresten hjemme i ei hel uke nå! Noe som har vært helt fantastisk deilig, selv om han var sykemeldt da. Til vanlig så ser jeg han jo bare i helgene. Og nå som jeg jobber så utrolig mye, så får jeg ikke dratt å besøkt han heller.. Så vi trengte den uka til å bare kose oss masse. Han reiste idag før jeg dro på jobb. Savner han allerede. Trist å sove alene igjen.. Men gleder meg til helga igjen, for da kommer han hjem igjen! Jippi!
Sånn ellers så er helt utslitt etter helga. Feiret ei venninne sin 21 årsdag på lørdag. Hadde er real blackout. Mistet pengeboka og greier. Jeg mister aldri noe når jeg er ute. Så dette er ganske sykt. Aner virkelig ikke hvor den er. Så imorgen må jeg ned i banken og ordne meg nytt bankkort og eventuelt sperre der gamle. Deretter må jeg bort på politistasjonen og si ifra om tapt førerkort og ordne meg nytt. For noe dritt. Syns det er så pinlig å miste endten mobil eller pengebok på fylla. Virker jo som det blonde fjase hodet.. Men er vel noe alle på igjennom. Blir godt å få ordna det.
Forresten! Om 2 dager til så er jeg 20 år. Halvveis til 40! Haha. Blitt gammel jeg nå! Det skal såklart feires i helga, og så har meg og to venninner leiet lokale for en stor fest om noen uker til. Woop!
God natt!

Ingen kommentarer

Postet av: Marthe
Dato: 23.03.2014 Klokken: 16:51 - http://marthene.blogg.no


Hei, hadde blitt glad om du kunne tatt en titt innom bloggen min:-)

Skriv en ny kommentar