Vi er alle idioter

Jeg trodde aldri jeg skulle klare å klatre meg opp igjen fra bunnen. Jeg trodde aldri jeg skulle slutte å hyle på innsiden, og aldri la en eneste følelse få komme ut. Jeg trodde heller aldri at jeg skulle klare å la være å bry meg så utrolig mye om hva andre mente om alt. Aldri, aldri, aldri.
Jeg er sterk. Jeg er det! Jeg er jævlig sterk. Jeg har gått igjennom noe av det tøffeste en skal oppleve i livet. Miste noen man elsker over hele sitt hjertet. 13 er et ulykkestall. For 2013 var mitt ulykkesår. Jeg aldri hatt et så tøft år før. Beintøft! Det å samtidig sørge og å klare å holde fokus i livet på hvordan en faktisk skal oppføre seg som et vanlig menneske, det er søren ikke lett. Jeg vil si det er helt umulig.
Det er den dag idag jeg føler meg 100 ganger bedre og kjenner at jeg har lært så utrolig mye. Jeg har vært 20 forskjellige personer iløpet av et år. Jeg har vært dumsnill, jeg har vært byens største bitch, jeg har vært håpløst forelska, jeg har vært slem, jeg har vært verdens beste venn og jeg har vært Alette. Resten vet jeg ikke selv.
I 2014 har jeg sagt til meg selv at når jeg i 2013 sa jeg "ga faen", og ikke brydde meg om hva andre sa og mente, var noe jeg kun sa til meg selv. Jeg brydde meg alt for mye. I 2014 har jeg lagt mennesker som aldri har gjort meg noe godt, på hylla, og tatt inn mennesker som kun er ordentlige folk. Jeg har lært meg at mennesker som forteller deg ting som høres for godt ut til å være sant, er bare å ta med ei klype salt. Jeg har også lært at jeg enda er dumsnill. Jeg er så dum at jeg ofte beskytter andre og støtter for mye at jeg til syvende og sist blir den stygge kjerringa som egentlig ikke har noe med saken og gjøre.
Men jeg vet det så utrolig godt. Det er så synd at ingen kan være greie med hverandre lengre. Jeg blir så trist av å tenke på at en liten ting som alkohol kan ødelegge et forhold til andre for resten av deres liv. At rykter alltid skal ses på som sannhet og at ingen noen gang kan stå på egne bein og være ærlige med hverandre. Vi er alle sammen mennesker og har forskjellige behov, problemer, meninger og følelser. Det er slik det er. Men ingen kan akseptere noen ting lengre. Alt blir bare en stor evig sirkel med masse ond og ekkel energi. Jeg kunne skrevet så uendelig mye mer. Men det er ingen nytte. Jeg skulle ønske jeg selv kunne vært et bedre menneske. Men man blir påvirket av alt fra alle vinkler og det er virkelig ikke lett å være en helt lengre. Men ingen er helter. Vi er alle idioter på en eller annen måte.

Én kommentar

Postet av: katrine Frigstad
Dato: 03.03.2014 Klokken: 11:24 -


Du er hev Alette! Helt sant som du skriver ♡ du er tøff ! Love you♡
Postet av: Alette Fladstad
Dato: 03.03.2014 Klokken: 14:13 - http://alettes.blogg.no/


katrine Frigstad: love you vennen!

Skriv en ny kommentar