Jeg er på vei opp igjen

Lenge siden sist. Mye har skjedd og nå begynner ting å komme på plass igjen.
Har ikke hatt så stor interesse av å dele så mye på bloggen i og med at jeg har hatt et sykt ustabilt og tullete liv det siste halvåret. Jeg har lært så utrolig mye. Jeg har først og fremst lært at følelser, det er noen sterke saker. Jeg har lært at det er viktig å få kontroll på følelsene sine før følelsene rett og slett tar kontrollen over deg. Det gjorde de hos meg og det har mildt sagt vært et helvete. Jeg har fått fiender, noe jeg aldri i mitt liv har hatt. Jeg har fått nye venner som virkelig bryr seg, og jeg har også mistet kontakten med mange andre venner. Det er når tragedier i livet som jeg har opplevd man ser hvem som er de ekte og mest trofaste vennene du har.
På en måte er jeg takknemlig for at jeg har lært så mye dette året, men selvfølgelig så har dette året vært det vanskeligste og det året med mest sorg. Tror nok aldri jeg vil nå bunnen så mye som jeg har gjort iår.
Jeg har forandret meg mye og gjort mye ufornuftig og begått mange feil, men det vil jeg ikke si gjør meg til en dårlig person. Jeg har drukket meg dritings på vin hver helg og trodd at alt skal bli bra, men det hjalp ikke nok. Jeg hater å lage unnskyldninger, men alle som dømmer burde sette seg i mine sko å prøve å oppleve å miste sin eneste pappa og i tillegg å ha gått igjennom et hardt år med sykdom og sorg. Og ikke nok med det, miste den andre mannen i mitt liv som jeg tilbringte 3 hele år med. Så sett føttene dine i mine superfine converse og prøv, jeg er sikker på at de aller fleste ville ha nådd bunnen akkurat slik jeg gjorde.

Men som sagt så er jeg på vei opp igjen. Ting har ordna seg og fine ting er på vei inn i livet mitt igjen. Og jeg tror jeg faktisk kan si jeg snart vil bli lykkelig igjen!

Én kommentar

Postet av: Therese Mosth
Dato: 18.12.2013 Klokken: 13:02 -


Helt sant det du skriver, ingen vet hvordan du har det eller har hatt det før de kan si de har vært i samme sko! Håper og virkelig du blir lykkelig, det fortjener du! du er bare herlig tvers i gjennom du alette :) klem <3
Postet av: Helene
Dato: 19.12.2013 Klokken: 09:32 -


Du er så god Alette <3

Skriv en ny kommentar