Kroppspress

Jeg skal ikke fortelle alle at jeg ikke blir påvirket av media og slike ting når det gjelder idealkroppen. Jeg har alltid vært veldig usikker og hatt veldig dårlig selvtillit når det gjelder kroppen min. Før kjøpte jeg aldri jeans om jeg ikke måtte, og da måtte de være svarte, så jeg i hvert fall så litt smal ut. Jeg ville ikke gå med stramme bukser for da kunne alle se hvor svær jeg egentlig var. Det var flaut å kjøpe den str jeg måtte ha og det var vondt å tenke på at jeg ikke brukte like små bukser som noen av mine andre venninner.
Nå som jeg har begynt å trene har jeg gått ned 3 buksestørrelser og gått fra medium til small. Men likevel er jeg enda ikke fornøyd. Jeg kjenner presset så ekstremt mye. Jeg kan bedre. Jeg kan gå ned enda flere størrelser!
Jeg sier ikke at jeg er tynn og ikke trenger å bli tynnere, for det kan jeg! Jeg er ikke fit nok enda. Men så tenker jeg; jeg har fått resultater og jeg burde være litt fornøyd i hvert fall. Og da tenker jeg igjen; om jeg en gang blir så tynn og fit som jeg vil bli. Vil jeg da bli fornøyd?
Jeg er også ekstremt lei av mennesker som bryr seg så utrolig mye om hva jeg bruker tiden mi på. Jeg droppa landstreffet for trening. HVA I HELVETE BRYR DET DEG? Hva gjorde det deg om jeg ikke gikk der? Og hva gjorde det deg at jeg heller ville trene? Noen mennesker er bare helt BRØD. Jeg er så glad for at jeg har funnet noe jeg virkelig liker å drive med. Og jeg vil ikke at alt jeg har jobbet så utrolig hardt for skal bli ødelagt av alkohol. Noen ganger kan man gå ut og hygge seg, og det gjør jeg nok! Trenger ikke være hver eneste helg.

For å snakke om noe annet så var jeg hjemme fra skolen idag. Var ikke helt god i formen. Litt vondt i magen, litt kvalm og bare litt klein. Klarte ikke spise opp frokosten min en gang, resten står i kjøleskapet. Dårlig matlyst er ikke bra! Satte på en veldig gøy film på netflix og chilla helt ut.
Nå er jeg på jobb og skal om et par timer trene. Føler meg bedre i formen, og trene må jeg jo! Hehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blogges.

Bakgrunnsbildet mitt på iphonen. Fin motivasjon iblant når "meg selv" ikke er godt nok. Haha.

3 kommentarer

Postet av: Andreas Pedersen
Dato: 13.05.2013 Klokken: 23:38 -


Er ikke ute etter noe negativt eller noe som helst, og du gjør som du vil, og det er bra , men JEG synes du skulle fått litt mere fett nå jeg :P

Men deg å din kropp, du er sjef !

Stå på med trening :)
Postet av: Vibeke Litland
Dato: 14.05.2013 Klokken: 17:18 - http://www.vibekestreningsliv.blogg.no


Synes det er så sykt kult at du droppa Landstreffet pga trening. Vet hvor vanskelig det er å gå SÅ mye mot strømmen. Digger deg!

Meeen, for noen skinny bitches du har som motivasjon da.. Need more muscle!! Hehehehehe ;-D
Postet av: Alette Fladstad
Dato: 15.05.2013 Klokken: 16:44 - http://alettes.blogg.no/


Vibeke Litland: Takk :-D
Jeg syns ikke de er så skinny jeg? Jeg vil bli tynn!! Hehe :-) Men med kule magemuskler også!! :-)

Skriv en ny kommentar