Treningsglede

Jeg har sagt at motivasjonen og inspirasjonen er meg selv. Men det var det ikke før. Før brukte jeg bilder, andre mennesker og måtte rett og slett tenke veldig mye på hvordan jeg ville se ut og hva jeg ville med livet.
Idag har jeg trent og jobbet så hardt for å bli min egen motivasjon og inspirasjon. Det er det beste spør du meg. Å se tilbake på bilder hvordan jeg så ut før og se meg selv i speilet hver morning og tenke: "Herregud, dette går fremover!" Det har vært sykt hardt både psykisk og fysisk og jeg kan innrømme jeg har brukt trening som min egen psykolog på en måte. Jeg kan også innrømme jeg ha skulket skolen for å trene. Noen ganger er jeg bare så utrolig trist og deppa at det eneste som hjelper er trening.
Jeg går gjennom en tid som er helt forferdelig. Har ikke skrevet så mye om det i det siste. Har rett og slett prøvd å la være. Følte en stund at bloggen kun var trist og deprimerende. Men for få det klart for folk; ting er verre enn det var, og det blir nok verre enn det også.
Jeg våkner hver morning og tror at pappa enda er der, men det er han ikke. Det er grusomt. Er som at jeg våkner helt uviten og dum, og i tillegg har ligget i koma i et år og ikke vet at pappa er borte. I tillegg drømmer jeg mye om han. Drømmene handlet som oftest om at han vil fortelle meg noe, men akkurat når han åpner munnen - våkner jeg.
Jeg må desverre avslutte her, kjæresten venter. Blogges imorgen!

Én kommentar

Postet av: vibeke
Dato: 05.05.2013 Klokken: 23:49 - http://www.vibekestreningsliv.blogg.no


Du er stor inspo for mange! Meg selv inkludert :) folk som er så dedikert er noe av den beste motivasjonen ever. Supergøy å følge fremgangen din! :D

Skriv en ny kommentar